Αγώνες με μεγάλο ενδιαφέρον και υψηλό επίπεδο

  • Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου, 2019 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 7 Ιαν. 2019 - 20:01
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Εδώ και μερικές ημέρες η πρωτεύουσα των Κυκλάδων βρίσκεται στο επίκεντρο του αθλητικού ενδιαφέροντος, καθώς εδώ και κάποιες ημέρες έχουν ξεκινήσει οι αγώνες των μικτών Ενώσεων στο πλαίσιο του τουρνουά προεπιλογής των Εθνικών ομάδων. Φίλοι του αθλήματος έχουν περάσει τόσο από το γήπεδο της Σύρου όσο κι από το ανακατασκευασμένο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων. Βέβαια θα μπορούσαν να ήταν περισσότεροι, αφού η αφρόκρεμα των αθλητών μικρής ηλικίας και τον μέλλον του αθλήματος βρίσκεται και αγωνίζεται στα γήπεδα της Σύρου. Τα παιχνίδια μέχρι στιγμής έχουν αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς εκτός από ωραίους αγώνες έχουμε δει και ωραία τέρματα. Οι ποδοσφαιριστές τόσο των ομάδων της Κ-14 όσο και της Κ-16 δίνουν κάθε μέρα τον καλύτερό τους εαυτό και οι εκπρόσωποι από τις Εθνικές ομάδες κρατούν αρκετές σημειώσεις.

Οι νέοι των Κυκλάδων για να περάσουμε στο αγωνιστικό μέρος έστω και για λίγο  έχουν δείξει πως και φέτος διαθέτουν την ομάδα για να κάνουν το κάτι παραπάνω και πλέον με τις δύο νίκες που έχουν σημειώσει μέχρι σήμερα είναι πολύ κοντά στην πρόκριση καθώς μετρά δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, μάλιστα επικράτησε έστω και δύσκολα της Δωδεκανήσου με 1-2.

Στο ματς της Κυριακής μπορεί να μην είχε εύκολο έργο απέναντι στη Σάμο, όμως όταν οι παίκτες του κ. Μοστράτου ανέβασαν στροφές, καθάρισαν την υπόθεση νίκη με ευρύ σκορ.

Οι παίδες των Κυκλάδων μετρούν μία νίκη και μία ήττα στα δύο παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι στιγμή. Ηττήθηκαν στην πρεμιέρα των αγώνων με 3-2 από τα Δωδεκάνησα σε ένα ματς που θα μπορούσαν να είχαν πάρει κάτω, καθώς βρέθηκαν δύο φορές πίσω και ισοφάρισαν σε 2-2. Στην τρίτη φορά που τα Δωδεκάνησα πέρασαν μπροστά δεν υπήρχε αντίδραση και έτσι πήρε και τη νίκη. Στο δεύτερο παιχνίδι αυτό της Κυριακής η ΕΠΣ Κυκλάδων επικράτησε εύκολα με 8-0 της Σάμου σε έναν αγώνα επίδειξη δύναμης. Οι ελπίδες για πρόκριση των παίδων της Ένωσης δεν έχουν χαθεί, αφού αν καταφέρει να πάρει και τα επόμενα δύο τότε θα είναι μέσα στις ομάδες που θα πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Όλα αυτά θα διαλευκανθούν τις επόμενες ημέρες αφού τα παιχνίδια συνεχίζονται και αυτήν την βδομάδα, αφού τη Δευτέρα θα παίξουν με την Χίο τόσο για την κατηγορία των νέων όσο και των παίδων. Η διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων μετά τους δύο αγώνες περιμένει περισσότερο κόσμο στα παιχνίδια, αφού πλέον έχουμε μπει στην τελική ευθεία και οι ομάδες έχουν βρει… ρυθμό.

Διαβάστε ακόμα