Χωρίς εικόνα το καλύτερο φετινό ματς της Volley League

Το παιχνίδι του Φοίνικα με τον Ολυμπιακό μπορεί να ανήκει στο παρελθόν, καθώς έχει ήδη διεξαχθεί κι όλοι γνωρίζουν το αποτέλεσμα. Αυτό όμως που δεν πρέπει με τίποτα να ξεχαστεί είναι η κακή οργάνωση της Ελληνικής Τηλεόρασης την οποία πληρώνουν όλοι οι Έλληνες πολίτες και άφησε εκτός προγράμματος το ματς του Φοίνικα και με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Όπως είχε αναφερθεί και στην προαναγγελία του αγώνα τόσο από τα τοπικά μέσα όσο κι από τα Πανελλήνια εμβέλειας η αναμέτρησης μεταξύ των δύο αυτών ομάδων ήταν και η πιο δυνατή σύμφωνα των ονομάτων. Και πάμε να δούμε ποιους αγώνες αποφάσισε η διοίκηση της Ελληνικής τηλεόρασης να δείξει. Η αρχή έγινε με το ματς του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του ΠΑΟΚ το Σάββατο το απόγευμα και τη Δευτέρα, αυτό που θα διεξαχθεί δηλαδή το απόγευμα στις 17:30, το Παμβοχαϊκός – ΑΕΚ. Ο Παμβοχαϊκός ο οποίος βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, θα βρει απέναντί του την ΑΕΚ που είναι στην 8η και έχει μόλις 13 βαθμούς. Τις δύο ομάδες μπορεί να τις χωρίζουν τρεις θέσεις όμως η διαφορά είναι στους εννέα βαθμούς. Και για το Βόλεϊ οι 9 βαθμοί διαφορά δεν είναι λίγοι. Αλήθεια οι Κυκλαδίτες ή υπόλοιποι φίλαθλοι της Ελλάδας δεν είχαν ή δεν έχουν το δικαίωμα να δουν ένα σπουδαίο παιχνίδι. Μάλιστα ένα παιχνίδι το οποίο ήταν διαφήμιση για το ίδιο το άθλημα. Ένα ματς στο οποίο κέρδισε ο… Δαβίδ κι όχι ο Γολιάθ. Αλλά κι ένα ματς που η καλύτερη κατά κοινή ομολογία του Ελληνικού πρωταθλήματος με πολλαπλάσιο μπάτζετ  προηγήθηκε με 0-2 σετ και στη συνέχεια ο Φοίνικας το πάλεψε και κατάφερε να αντιστρέψει την εις βάρος του κατάσταση. Ένα ματς στο οποίο όλα τα σετ ήταν γεμάτα και κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.

Κρίμα κι άδικο γιατί όλοι οι Έλληνες πληρώνουν κι όλοι έχουν δικαίωμα στο να δουν την ομάδα τους ή ένα ματς… διαφήμιση. Συμφωνώ πως  μία τέτοια μετάδοση κοστίζει και ίσως κοστίζει ακριβά, όμως οι Έλληνες πληρώνουν και μάλιστα πληρώνουν παρά την θέλησή τους. Ίσως και η ίδια η διοίκηση του Φοίνικα να χρειαζόταν να στείλει κάποια επιστολή διαμαρτυρίας τόσο στην ίδια τη Volley League όσο και στη διοίκηση της Ελληνικής Τηλεόρασης.

Επίσης, δίνεται η ευκαιρία να τονίσω και την σημαντικότητα της στήριξης του Φοίνικα τόσο από τους τοπικούς φορείς –που τις τελευταίες βδομάδες δίνουν το παρών για ευνόητους λόγους – όσο κι από την τοπική κοινωνία. Θα έπρεπε οι επιχειρηματίες να στηρίξουν ακόμη περισσότερο ένα προϊόν το οποίο είναι η μόνη ζωντανή διαφήμιση για το νησί. ΜΟΝΟ ο Φοίνικας κρατά τη σημαία του νησιού ΟΛΟ το χρόνο ψηλά. Δεν πρέπει να αφήνετε στη μοίρα της αυτή η ομάδα, αν κάτι πάει στραβά τότε ο Φοίνικας δεν θα μπορεί ποτέ να ξανά σηκώσει κεφάλι. Πρέπει να διατηρηθούν τα κεκτημένα ώστε το «Πειρατικό» να συνεχίσει να διαφημίζει τον τόπο μας.   

Διαβάστε ακόμα