Syros Airlines

Πηγή original photo: syros-taxi.gr

Κυρίες και κύριοι, το πλήρωμα και ο κυβερνήτης Νικόλαος Αναισθησιάδης σας καλωσορίζουν στην πτήση της Syros Airlines για το σπίτι σας.

Προτεραιότητά μας είναι κάθε κατεργάρης να επιστρέψει στον πάγκο του με άνεση και ασφάλεια.

Γι’ αυτό, λίγο πριν απογειωθούμε, θα θέλαμε να διαβάσετε με προσοχή τις παρακάτω οδηγίες ασφαλείας:

Δεν μπορείτε πια να λύνετε και να δένετε μέσα στο χώρο του αεροσκάφους, ούτε να ρημάξετε άλλο τα duty free, όπως κάνατε τα τελευταία πέντε χρόνια. Παρακαλούμε, σιγουρευτείτε ότι δεν έχει ξεμείνει τίποτα πάνω σας, για να μη χρειαστεί να σας γδύσουμε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, στην περίπτωση που συναντήσουμε οικονομικές αναταράξεις.

Μάσκες ξιδιού είναι τοποθετημένες σε θήκη πάνω από το κάθισμά σας και πέφτουν αυτόματα σε περίπτωση έντονου θυμού και παραληρηματικού επεισοδίου. Για να ενεργοποιήσετε τη μάσκα, τραβήξτε την προς το μέρος σας, τοποθετήστε την στο στόμα και τη μύτη και συνεχίστε να αναπνέετε κανονικά, μέχρι να σας κατέβει ξανά το αίμα και να αισθανθείτε σαν χταποδάκι στα κάρβουνα. Στη συνέχεια, φορέστε τη μάσκα στους οικείους σας που είτε κοιμούνται όρθιοι, είτε αρνούνται πεισματικά να αφήσουν πίσω τους ό,τι γκρέμισαν.

Ένα σωσίβιο είναι τοποθετημένο κάτω από το κάθισμά σας. Σε περίπτωση που γίνετε υπέρ το δέον ενοχλητικοί και σας δοθεί η οδηγία από το πλήρωμα να το φορέσετε για να σας αμολήσουν από την έξοδο κινδύνου στη στρατόσφαιρα, περάστε το κεφάλι σας από το άνοιγμα του σωσιβίου, ασφαλίστε την άκρη της ζώνης στην υποδοχή και σφίξτε ώστε να εφαρμόσει καλά στη μέση σας.

Σε περίπτωση που απαιτηθεί να εγκαταλείψετε το αεροσκάφος, φουσκώνετε το σωσίβιο, τραβώντας με δύναμη την άκρη (μέχρι χθες κόκκινη, σήμερα μπλε), χαμηλώστε το κεφάλι, τουρλώστε τα οπίσθια και μετρήστε αντίστροφα από το πέντε προς το ένα, περιμένοντας την κλωτσιά μας. Μπορείτε να συμπληρώσετε αέρα, φυσώντας μέσα στο σωλήνα. Κάθε σωσίβιο έχει ατομικό φωτάκι για να είστε ευδιάκριτοι στον ουρανό και να μη σας φάει κανένας ανυποψίαστος πολίτης στο δόξα πατρί, την ώρα του κατακρημνίσματος.

Οι έξοδοι κινδύνου βρίσκονται πίσω από τις κακόγουστες καφέ κουρτίνες, που έχουν να πλυθούν και να αλλαχτούν από την εποχή του Αγνώστου Πολέμου. Πρόθυμοι συνάδελφοι, που θα τους βγάζετε από τα ρούχα τους κάθε τρεις και λίγο, θα σας οδηγούν σε αυτές.

Μπορείτε να βρείτε όλες τις παραπάνω οδηγίες ασφαλείας, καθώς και τις επιπτώσεις από την αψήφηση των κανονισμών στην τοπική εφημερίδα. Σας υπενθυμίζουμε ότι η πρόκληση στείρων αντιπαραθέσεων, η δημιουργία ανούσιων εντάσεων, η παράκαμψη των δημοκρατικών διαδικασιών και οι αναχρωματισμοί του αεροδιάδρομου (από άσπρο σε μαύρο και τούμπαλιν), δεν επιτρέπονται σε καμία πτήση της Syros Airlines.

Δέσμευση όλων μας στη Syros Airlines είναι να σας βάζουμε καθημερινά στη θέση σας, στην οποία δε θέλετε να καθίσετε. Να σας φέρνουμε κοντά στους ανθρώπους που δε διασκέδασαν καθόλου με τα παραμύθια που τους αφηγηθήκατε. Πάντα με άνεση, ασφάλεια και συνδρομή στο καλύτερο καθαριστήριο της πόλης, γιατί το γιαούρτι πάνω στο ρούχο λεκιάζει.

Πάρτε βαθιά ανάσα και απολαύστε την πτήση από την τελευταία σειρά του αεροσκάφους, δίπλα στο WC.

Σε τετράδιο που θα βρείτε στην πλάτη του μπροστινού καθίσματος, γράψτε τις εμπειρίες και τις γνώσεις που αποκομίσατε κατά την τελευταία πενταετία. Οι προσωπικές μαρτυρίες σας θα συμπεριληφθούν σε ένα συλλογικό τόμο με τίτλο «Οδηγός παραδειγμάτων προς αποφυγή», ο οποίος θα εκδοθεί και θα διανεμηθεί στους επιβάτες της επόμενης πτήσης με προορισμό την κορυφή.

Αλείψτε στα μάγουλά σας την καλλυντική κρέμα που θα σας δοθεί για να υποχωρήσουν τα σημάδια από τα απανωτά χαστούκια.

Εφοδιάστε με μπαταρίες τον φακό, τον οποίο θα χρειαστείτε στο σκοτάδι.

Παρακολουθήστε στην οθόνη προτεινόμενες κωμικές σειρές και ταινίες, για να ανακαλύψετε την αίσθηση του χιούμορ.

Δοκιμάστε τη σπεσιαλιτέ της Syros Airlines «γλαρόσουπα με κράμπερι και σμέουρο» για να διαπιστώσετε αν είναι καλύτερη από τη δική σας «γλαρόσουπα με σέλφι και αέρα κοπανιστό».

Φορέστε τα ακουστικά που θα σας μοιράσουν οι αεροσυνοδοί και περάστε ευχάριστα την ώρα σας με αθάνατα ελληνικά τραγούδια «Ό,τι αρχίζει ωραία τελειώνει με πόνο, οι φαντασμένες καρδιές το ξέρουνε μόνο», «Μακριά μου να φύγεις, να φύγεις, να φύγεις, δεν θέλω ξανά να σε δώ. Μονάχος να μείνω, να μείνω, να μείνω και σέλφι να μην ξαναβγώ».

Η Syros Airlines σας εύχεται καλή επιστροφή! Αντίο!

Διαβάστε ακόμα