Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας σεζόν

  • Δευτέρα, 19 Αυγούστου, 2019 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 19 Αυγ. 2019 - 14:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Το καλοκαίρι πλέον οδεύει προς το τέλος του, αφού οι επισκέπτες σιγά – σιγά επιστρέφουν στην βάσης του και ο κάθε ένας θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Σε αθλητικό επίπεδο τώρα, οι ομάδες προετοιμάζονται για την επίσημη… πρώτη καθώς τα περισσότερα σωματεία έχουν  ολοκληρώσει τις μεταγραφές τους και έχουν δημιουργήσει τα ρόστερ που θα αγωνισθούν στα πρωταθλήματα που θα πάρουν μέρος. Η ΕΠΣ Κυκλάδων πριν από μερικά εικοσιτετράωρα πραγματοποίησε την κλήρωση του κυπέλου Κυκλάδων τόσο της πρώτης όσο και της δεύτερης φάσης. Η Ελλάς Σύρου θα κάνει την επίσημη… πρώτη στην Πάρο, αφού για την πρώτη αγωνιστική θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Νηρέα. Η ομάδα που θα περάσει απ’ αυτό το ζευγάρι θα παίξει εντός με τον Α.Ο. Μυκόνου. Ο Α.Ο. Σύρου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Πάγο στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του κυπέλλου στο τοπικό ντέρμπι του νησιού. Κάθε ντέρμπι δεν έχει… φαβορί και όλα τα αποτελέσματα θα πρέπει να θεωρούνται πιθανά.

Ο δεύτερος γύρος του κυπέλου θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον αφού εδώ αν η Θύελλα έχει κάνει το… χρέος της απέναντι στον ΠΑΣ Νάξου θα βρει απέναντί της τον Πανθηραϊκό. Ένα παιχνίδι… Γ’ Εθνικής αφού και τα δύο σωματεία της Σαντορίνης θα παίξουν στην ίδια κατηγορία. Επίσης μία σημαντική εξέλιξη και για τον θεσμό του κυπέλλου, αφού εκτός διεκδίκησης θα μείνει μία ομάδα Γ’ Εθνικής.

Από το ποδόσφαιρο στο βόλεϊ και στον Φοίνικα Σύρου. Η διοίκηση του οποίου κάνει αγώνα… δρόμου ώστε να κλείσει το ρόστερ της ομάδας και να δημιουργήσει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο. Ο Φοίνικας ήταν και θέλει να παραμείνει μέσα στις καλύτερες ομάδες της Volley league. Ένα σωματείο το οποίο σέβονται όλοι, αλλά και μιλούν πάντα με τα καλύτερα λόγια. Μην ξεχνάμε τις περσινές δηλώσεις των πρωταθλητών Ελλάδος οι οποίοι έλεγαν στις συνεντεύξεις τους πως η μόνη ομάδα που κόντραρε στα ίσια τον Ολυμπιακό ήταν ο Φοίνικας Σύρου.

Το «Πειρατικό» έχει ήδη έτοιμο το τεχνικό τιμ και κλείνει σε καθημερινή βάσει σχεδόν κι έναν αθλητή. Στόχος της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου να συμπληρωθεί το ρόστερ όσο το δυνατόν συντομότερα γίνεται και η προετοιμασία της ομάδας να ξεκινήσει την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου.

Τις επόμενες μέρες θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα γίνει γνωστή και η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας του  Φοίνικα. Η φετινή αγωνιστική περίοδο σαφώς και θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού η Volley League θα είναι σίγουρα πιο ανταγωνιστική μιας και ο Παναθηναϊκός θα είναι πιο δυνατός, έχοντας υψηλούς στόχους, αλλά και στο τοπικό πρωτάθλημα θα γίνει μεγάλη… μάχη. Μην ξεχνάμε πως θα υπάρχουν τρεις με τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, αλλά και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Διαβάστε ακόμα