Η Πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής και τα πρώτα συναισθήματα

  • Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2019 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 23 Σεπ. 2019 - 17:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής ξεκίνησαν, με τα συναισθήματα να είναι… ανάμικτα. Οι δύο ομάδες της Σαντορίνης ξεκίνησαν με το δεξί τις φετινές τους υποχρεώσεις καθώς η Θύελλα Καμαρίου επικράτησε με 1-0 του Ερμή Κορυδαλλού και με το ίδιο σκορ νίκησε ο Πανθηραϊκός στο Μοσχάτο. Αντίθετα η Άνω Μερά δεν κατάφερε να φύγει από την Χωράφα με κάποιο θετικό αποτέλεσμα καθώς ηττήθηκε με 1-0 από τον Άγιο Ιερόθεο. Κοινό χαρακτηριστικό και των τριών αγώνων είναι το… σκορ. Το 1-0 δείχνει πως οι ομάδες είναι αρκετά κοντά η μία στην άλλη και πως τα πάντα τουλάχιστον στην αρχή θα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι η ήττα της Άνω Μεράς είναι… καταδικαστική, είμαστε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και ακόμη υπάρχει ένας… μαραθώνιος. Η ομάδα της Μυκόνου έδειξε καλά στοιχεία, όμως και ότι θέλει ακόμη πολύ δουλειά. Κάτι που θα πρέπει άμεσα να βελτιωθεί είναι το επιθετικό κομμάτι αφού η Άνω Μερά δεν απείλησε τον Ιερόθεο όσο θα ήθελε κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι όσο ο χρόνος περνούσε να αποκτούν μέτρα μέσα στο γήπεδο. Ειδικά όταν οι Μυκονιάτες έμειναν και με παίκτη λιγότερο τότε άλλαξαν και οι αριθμητικές ισορροπίες. Με αποτέλεσμα ο Ιερόθεος να γίνει πιο απειλητικός και να φτάσει στο γκολ της νίκης. Τώρα, η Θύελλα Καμαρίου (νίκης εντός) όσο και ο Πανθηραϊκός επικράτησαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και μπήκαν με τους καλύτερους οιωνούς στο πρωτάθλημα.

Από το ποδόσφαιρο στο βόλεϊ και τον Φοίνικα Σύρου όπου το «Πειρατικό» συνεχίζει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, ενώ η διοίκηση σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο έκλεισαν το πρώτο τους φιλικό. Η ομάδα της Σύρου θα φιλοξενήσει τη Δυναμό Βουκουρεστίου στις 30 Σεπτεμβρίου και την 1η Οκτωβρίου, όπου οι δύο ομάδες θα δώσουν φιλικά παιχνίδια. Ο Ράκτο Παβλίσεβιτς θα έχει μία αρχικά ευκαιρία να δει τους παίκτες του αλλά και την πρόοδο των προπονήσεων, αλλά και οι φίλοι της ομάδας τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Όλοι ευελπιστούν μέχρι τότε να έχει κλείσει το θέμα του διαγώνιου, αν και πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πάντα θα τελειώσουν εντός της εβδομάδας. Όπως επίσης στις 26 Σεπτεμβρίου αναμένεται στο νησί και ο διεθνής Πορτογάλος του Φοίνικας.

Οι ρυθμοί από εδώ και πέρα θα είναι… αγωνιστικοί αφού πλέον θα μπαίνουμε σιγά – σιγά στην τελική ευθεία, τόσο για το βόλεϊ, όσο και στο ποδόσφαιρο σε τοπικό επίπεδο. Είδαμε πως η Γ’ Εθνική ξεκίνησε, ενώ το άλλο Σαββατοκύριακο είναι ορισμένα να διεξαχθούν τα ματς της πρώτης φάσης του κυπέλλου Ελλάδος.

Διαβάστε ακόμα