Πλούσιο θέαμα σε ποδόσφαιρο και βόλεϊ

  • Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου, 2019 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 4 Νοε. 2019 - 20:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο θέαμα τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο Βόλεϊ. Ο Φοίνικας μπήκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο πρωτάθλημα της Volley League, καθώς επικράτησε με 3-0 της Κηφισιάς. Η ομάδα του Ράτκο Παβλίσεβιτς έδειξε πολύ καλά στοιχεία τα οποία όσο προχωρά το πρωτάθλημα θα είναι ακόμη καλύτερα. Οι Συριανοί μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν στο μεγαλύτερο μέρος του να επιβάλουν το ρυθμό τους, αφού τα δύο από τα τρία σετ τα πήρε εύκολα. Η Κηφισιά έβγαλε αντίδραση μόνο στο δεύτερο σετ, όπου μέχρι τα μέσα του σετ ήταν μπροστά στο σκορ. Ο Φοίνικας έδειξε πως ακόμη κι όταν έμεινε πίσω στο σκορ, πάλεψε για την ανατροπή και κατάφερε να φέρει… τούμπα το σκορ. Στερν, Μήλης, Βελούδης, Μιχαΐλοβιτς, αλλά και Χριστόφας ήταν καλοί κι έδωσαν πολύτιμες λύσεις. Ο Στερν ο οποίος ήρθε στη Σύρο έχοντας κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα έδειξε πως θα είναι από τους παίκτες που θα στηριχθεί ο Φοίνικας.  Αυτό γιατί εκτός από τις επιθετικές λύσεις ήταν μεγάλη του η συνεισφορά και στα αμυντικά του καθήκοντα. Ο Μήλης έπαιξε βασικός διαγώνιος, άρπαξε την ευκαιρία και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του.

Από το βόλεϊ στο ποδόσφαιρο, με τον Α.Ο. Σύρου να κερδίζει δύσκολα την μαχητική Πάρος, καθώς το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ο Μαραγκός έδωσε το προβάδισμα με 2-1 στην ομάδα του κ. Ρούσσου και λίγο πριν το φινάλε ο Ραμπαβίλας ο οποίος μπήκε ως αλλαγή έγραψε το τελικό 3-1 για την ομάδα του. Η Πάρος από την πλευρά της έβαλε τα δύσκολα στον Α.Ο. Σύρου και λίγο ήθελε να φύγει από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων με ένα θετικό αποτέλεσμα. Η Πάρος έδειξε καλά στοιχεία και ταυτόχρονα πως είναι μία ομάδα η οποία αν την υποτιμήσεις θα το πληρώσεις ακριβά.

Η Ελλάς το Σάββατο έκανε έναν υγιεινό περίπατο απέναντι στον Πανσιφναϊκό επικρατώντας με 8-1 στο πλαίσιο της 2η αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας Κυκλάδων. Η ομάδα του Νίκου Βουτσίνου είναι από τα φαβορί για την άνοδο στην Α’ κατηγορία και όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενες στήλες η Ελλάς στην φετινή κούρσα έχει ως αντίπαλο τον… εαυτό της και το κατά πόσο θα καταφέρει να διαχειριστεί την ανωτερότητά της.

Διαβάστε ακόμα