Μέσα στους στόχους του το «Πειρατικό»

  • Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου, 2020 - 06:20
  • /   Eνημέρωση: 17 Φεβ. 2020 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Η Σύρος θα έχει την ευκαιρία να φιλοξενήσει μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση οι Συριανοί να απολαύσουν σπουδαίους αγώνες ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του Ελληνικού πρωταθλήματος. Το Final four του κυπέλλου Ελλάδος όπως είναι γνωστό θα διεξαχθεί στο κλειστό της Σύρου το διάστημα 13 με 15 Μαρτίου. Στη Σύρος εκτός από τον Φοίνικα θα βρεθούν ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός και η Κηφισιά. Το «Πειρατικό» διαθέτει το έμψυχο δυναμικό να μπει με μεγαλύτερες αξιώσεις σ’ αυτό το final four, βέβαια τίποτα δεν είναι εύκολο, καθώς απέναντί του δεν έχει μία ομάδα που είναι στο ίδιο βεληνεκές, αλλά τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, μπορεί να διαθέτει στα χαρτιά καλύτερη ομάδα, όμως τίποτα δεν κρίνεται εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο Φοίνικας με την βοήθεια των φιλάθλων του μπορεί να παλέψει το ματς και στο τέλος αρχικά να πάρει την πρόκριση. Το σίγουρο είναι ότι τίποτα δεν θα είναι εύκολο. Το διήμερο αυτό η Σύρος θα τραβήξει και πάλι τα βλέμματα όλων των φιλάθλων και μέσα από τους αγώνες αυτούς η πρωτεύουσα των Κυκλάδων έχει την ευκαιρία να διαφημιστεί για ακόμη μία φορά.

Τώρα όσον αφορά τον Φοίνικα, η ομάδα του κ. Παβλίσεβιτς επικράτησε του Παμβοχαϊκού με 3-0. Οι Συριανοί μετά τις δύο ήττες από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό επέτρεψε στις νίκες και διατηρήθηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η Κηφισιά η οποία ακολουθεί τον Φοίνικα βρίσκεται με μόλις έναν βαθμό πίσω από το… πειρατικό, όμως οι Συριανοί σε περίπτωση ισοβαθμίας έχουν τον πρώτο λόγο. Από εκεί μεγάλος στόχος των Συριανών είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στο τέλος της κανονικής περιόδου, ώστε με την έναρξη των play off να μπορέσει και πάλι να διεκδικήσει μία θέση όχι μόνο εντός τετράδας, αλλά γιατί όχι και στον τελικό του πρωταθλήματος.

Το σημαντικό στο σημείο αυτό είναι πως ο Φοίνικας με την Κηφισιά έδειξε χαρακτήρα, καθώς δεν επηρεάστηκε από τις ήττες από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και ταυτόχρονα δεν έδειξε άγχος που τον κυνηγά βαθμολογικά η Κηφισιά. Βέβαια το πρωτάθλημα ακόμη έχει πολύ δρόμο μπροστά του και κάθε εβδομάδα έχει τη δική της σημασία.   

Διαβάστε ακόμα