Το σήκωσε μέσα στη Σύρο

  • Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου, 2020 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 24 Φεβ. 2020 - 21:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ο Πανναξιακός πέρασε κι από το γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων, επικράτησε με 1-9 του Πάγου και ανακηρύχτηκε πρωταθλητής Κυκλάδων για τη σεζόν 2019-20. Η ομάδα της Νάξου όχι δεν ήταν η καλύτερη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος, αλλά ήταν σίγουρα η πιο συνεπής. Η ομάδα της Νάξου εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την αδυναμία την Μυκόνου να πρωταγωνιστήσει, αλλά και τις λάθος επιλογές των Συριανών. Ένα πρωτάθλημα που πολλοί το περίμεναν με μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά με αυτά και τα άλλα, χάλασε η εικόνα τους και ολοκληρώνεται με άδειες εξέδρες. Δυστυχώς ο κόσμος έχασε νωρίς το ενδιαφέρον του, οι ομάδες είχαν τεράστιες διαφορές μεταξύ τους κι αυτό το είδαμε και στη πολλά γκολ που μπήκαν σε πολλές αναμετρήσεις. Επίσης είχαμε και παιχνίδια που ομάδες δεν ταξίδεψαν ώστε οι αναμετρήσεις αντί να κριθούν εντός αγωνιστικού χώρου,  η Πειθαρχική Επιτροπή καθόριζε που θα πάνε οι βαθμοί. Δικαίως βέβαια, από την στιγμή που οι ομάδες δεν έδιναν το παρόν. Ταυτόχρονα η φετινή σεζόν θα πρέπει να γίνει και ένα καλό μάθημα για αρκετούς, καθώς θα πρέπει να μάθουν να λειτουργούν σύμφωνα με τα όσα ορίζουν οι προκηρύξεις και οι… κανονισμοί. Σίγουρα λάθη έγιναν πολλά, όμως αυτά δεν αποτελούν δικαιολογίες. Ο Πανναξιακός έπαιξε στα ίσα όλα τα ματς και δικαίως μετά το τέλος του αγώνα με τον Πάγο, οι παίκτες της ομάδας φώναζαν στα αποδυτήρια «Πρωτάθλημα μέσα στη Σύρο Πανναξιακέ».

Η Σύρος για άλλη μία φορά δεν θα γευτεί την χαρά του τίτλου, αλλά και της ανόδου. Η Σύρος για μία ακόμη σεζόν έμεινε… πίσω και να βλέπει τους άλλους να χαίρονται.

Η Σύρος σε ποδοσφαιρικό επίπεδο έδειξε να μην μαθαίνει από τα… λάθη της και ιδιαίτερα η φετινή σεζόν αν εξαιρέσουμε την Ελλάς Σύρου, η εικόνα της ήταν… απογοητευτική. Ο Α.Ο. Σύρου δεν έδειξε το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο καθώς πολλά ματς τα πήρε στο… όριο, όπως και με την Πάρο που επικράτησε με 1-2, άσχετα αν έπαιξε  με παίκτη λιγότερο.

Τώρα όσον αφορά τον Πάγο, νομίζω ότι τα φετινά του… βάσανα τελειώνουν. Η ομάδα της Σύρου σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ παρόμοια χρονιά, αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι. Αλήθεια 67 γκολ παθητικό και απομένει και μία ακόμη αγωνιστική; Είναι πάρα πολλά. Μπορεί τα παιδιά να έκαναν ότι μπορούσαν για να έχουν καλύτερη εικόνα, όμως η ανωτερότητα των αντιπάλων τους ήταν εμφανής.

Τώρα για το ότι οι ομάδες δεν έδειξαν fair play σε πολλά παιχνίδια και το σκορ σε πολλές περιπτώσεις θα το δούμε καλύτερα όταν ολοκληρωθεί και τυπικά το πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμα