Πολλά τα σενάρια

Όπως σε καραντίνα είναι τα πάντα έτσι και στον αθλητισμό δεν κινείται τίποτα. Εδώ και δύο εβδομάδας τίποτα δεν γίνεται και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι θα γίνει στη συνέχεια. Σκέψεις υπάρχουν πολλές, όμως τίποτα δεν μπορεί να ανακοινωθεί επίσημα, αφού κάθε μέρα φέρνει και νέα δεδομένα.

Αλήθεια τι να πεις και τι α αναλύσεις όταν αυτό που προέχει αυτή τη στιγμής δεν είναι άλλο από την υγεία μας. Η υγεία μας η οποία κινδυνεύει από όλους αυτούς που τα μυαλά τους τα έχουν πάνω από το… κεφάλι τους. Όταν λέμε αγαπητοί ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ  δεν κάνουμε βόλτες στις παραλίες αλλά ούτε πάμε για μπάνιο. Βέβαια υπάρχουν κι αυτοί που με τα πρώτα μέτρα νόμιζαν ότι ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές ή του Πάσχα ήρθαν πιο γρήγορα. Γέμισαν τα αμάξια τους και έφυγαν προς πάσα κατεύθυνση. Δυστυχώς με την φυγή από το κέντρο βλέπουμε σιγά – σιγά κρούσματα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Είμαστε και στο Νότιο Αιγαίο, ένα νότιο Αιγαίου που μέσα σ’ αυτό είναι και οι Κυκλάδες. Όλοι παρακαλούν κι εύχονται τα νησιά μας να μείνουν…. Παρθένα και τίποτα να μην τα αγγίξει.

Πάμε να δούμε έστω με τις υπάρχουσες συνθήκες τι επικρατεί στο αθλητικό κομμάτι. Βλέπουμε σιγά – σιγά να βγαίνουν μερικοί και να μιλούν για την… επόμενη ημέρα. Μία επόμενη ημέρα βέβαια που κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει ακόμη πότε θα είναι. Αλλά πολλοί είναι αυτοί που εύχονται τα πάντα να λήξουν σύντομα. Αρχικά τη Δευτέρα θα υπάρχει τηλεδιάσκεψη μεταξύ των μελών της Λίγκας ώστε να αποφασιστεί τι θα πρέπει να περιμένουμε από εδώ και στο εξής για την Volley league. Υπάρχουν σκέψεις το πρωτάθλημα όποτε λήξουν τα μέτρα να συνεχιστεί και να πάει λίγο πιο πίσω. Βέβαια όλα θα εξαρτηθούν με το πότε θα λήξουν. Πάντως μέχρι το τέλος του Απριλίου δεν έχει αλλάξει κάτι νομίζω ότι τίποτα δεν θα προχωρήσει. Με αγωνία πάντως περιμένουμε να δούμε τι θα αποφασιστεί τη Δευτέρα. Τώρα όσον αφορά σε τοπικό επίπεδο, οι πρόεδροι των Ενώσεων τόνισαν πως όλοι περιμένουν με αγωνία να δουν τι θα γίνει. Σκέψεις κι εδώ υπάρχουν κάποια από τα πρωταθλήματα να συνεχιστούν ακόμη και το… Σεπτέμβρη. Ευχή τα πάντα να λήξουν σύντομα, να έχουμε όλοι μας την Υγεία μας και να δώσουμε αθλητικό ραντεβού με την έναρξη ξανά των αγωνιστικών δραστηριοτήτων. Το βασικότερο να προσέχουμε για να είμαστε ΟΛΟΙ παρών.

 

Διαβάστε ακόμα