Ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας

"Κατάπτυστο και γεμάτο ψεύδη το Δελτίο Τύπου της ΠΟΕΔΗΝ"

  • Σάββατο, 3 Μαρτίου, 2018 - 12:27

Αβάσιμες χαρακτηρίζει η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας τις υπόνοιες περί αδιαφάνειας που αφήνει, σύμφωνα με την ίδια, δελτίο Τύπου της ΠΟΕΔΗΝ και εξηγεί πως, σε περίπτωση μη ανάκλησής του, θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Νοσοκομείου

"Σχετικά με το κατάπτυστο και γεμάτο ψεύδη σημερινό Δελτίο Τύπου της ΠΟΕΔΗΝ, η Διοίκηση του Γ.Ν. Θήρας δηλώνει πως αν δεν ανακληθεί θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες.

Είναι πραγματικά ντροπιαστικό για ένα συνδικαλιστικό όργανο να καταφέρεται με σκαιό τρόπο εναντίον εργαζόμενων, οι οποίοι ζουν χιλιόμετρα μακριά από τις οικογένειές τους και εργάζονται νυχθημερόν ώστε οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Θήρας να απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας.

Τέλος, η πλήρωση των θέσεων ΙΔΑΧ του Γ.Ν. Θήρας θα γίνει με δημοσίευση προκήρυξης και έλεγχο νομιμότητας του ΑΣΕΠ, σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο, που διασφαλίζει μια απόλυτα διαφανή διαδικασία. Οι όποιες περί του αντιθέτου υπόνοιες είναι όχι μόνο αβάσιμες, αλλά συνιστούν και μια ανήθικη προσπάθεια εκμετάλλευσης της ανθρώπινης ανασφάλειας".