Σεμινάρια υγειονομικού αλλά και ευρύτερου ψυχοκοινωνικού ενδιαφέροντος

  • Δευτέρα, 14 Μαΐου, 2018 - 15:12

Η Κοινή Διοικήτρια του Γ.Ν. Σύρου & Γ.Ν.- Κ.Υ. Νάξου, κα Μαργαρίτα Μπουραντά, στο πλαίσιο των πολιτικών  εξωστρέφειας του Νοσοκομείου , ανακοινώνει την οργάνωση σειράς σεμιναρίων υγειονομικού αλλά και ευρύτερου ψυχοκοινωνικού ενδιαφέροντος σε εκπαιδευτικούς αλλά και άλλες ομάδες συμπολιτών, τα οποία διενεργούνται από ειδικούς στα αντικείμενα επαγγελματίες υγείας του Νοσοκομείου μας.

Στο πλαίσιο αυτό σας γνωστοποιούμε ότι υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής των συμπολιτών που ενδιαφέρονται. στα σεμινάρια με θέμα: α) Κοινωνικές διακρίσεις που θα διενεργηθεί στις 23/5/2018, β)Αλλεργικό βρογχικό άσθμα που θα διενεργηθεί στις 4/6/2018, γ) Φύλο – Ταυτότητα – Εφηβεία που θα διενεργηθεί στις 5/6/2018 και δ) Υγιεινή εφήβων που θα διενεργηθεί στις 11/6/2018.

Για τη συμμετοχή θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Παρακαλούμε για δηλώσεις συμμετοχής αποστείλετε την εκδήλωση ενδιαφέροντός σας στο e mail: heirourgikostomeas@gmail.com μέχρι την Τετάρτη 16/5/2018 αναφέροντας τα σεμινάρια που σας ενδιαφέρουν να παρακολουθήσετε (από τα προαναφερόμενα), καθώς επίσης το όνομα και το τηλέφωνο επικοινωνίας μαζί σας.

Τα σεμινάρια διενεργούνται στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτιρίου του ΚΕ.Φ.Ι.Απ (όπισθεν του Νοσοκομείου Σύρου) στις 1.30 μ.μ.

            

Η Κοινή Διοικήτρια

των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων

Γ.Ν. Σύρου & Γ.Ν.-Κ.Υ.Νάξου

 

 

Μαργαρίτα Μπουραντά