Προκήρυξη 158 θέσεων προσωπικού στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας

  • Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου, 2018 - 16:30

Δημοσιεύθηκε σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ 24/ΑΣΕΠ/13-09-2018) και στη Διαύγεια (Α.Δ.Α. ΨΣΒ5ΟΡΡ3-ΕΗΨ ) η προκήρυξη του διαγωνισμού που αφορά στην πλήρωση εκατόν πενήντα οκτώ (158) θέσεων προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου της Ανώνυμης Εταιρείας Μονάδων Υγείας (Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.) για τη στελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας (Γ.Ν. Θήρας). Η προκήρυξη του διαγωνισμού θα αναρτηθεί σήμερα και στις ιστοσελίδες του Α.Σ.Ε.Π., της Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε. και του Γ.Ν. Θήρας.

Με τον τρόπο αυτό το Γ.Ν. Θήρας, το νοσοκομείο που εγκαινίασε ο Πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας στις 15/06/2016 και ξεκίνησε τη λειτουργία του τρεις ημέρες αργότερα, μπαίνει σε μία άλλη εποχή με μόνιμο και περισσότερο προσωπικό, μία εποχή ακόμα μεγαλύτερης ανάπτυξης των τμημάτων του και περαιτέρω βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, τόσο προς τους κατοίκους της Σαντορίνης, όσο και προς τον πολυπληθή τουριστικό πληθυσμό.

Από την έναρξη λειτουργίας του Γ.Ν. Θήρας, το έχουν επισκεφθεί συνολικά 116.316 (έως 31/08/2018) χιλιάδες ασθενείς, 48.794 το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και 65.348 τα Εξωτερικά Ιατρεία. Στις χειρουργικές αίθουσες του νοσοκομείου έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 284 χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ 103 οικογένειες εμπιστεύτηκαν το Μαιευτικό Τμήμα μας για να φέρουν στον κόσμο τα παιδιά τους με ασφάλεια.

Το Δημόσιο Γ.Ν. Θήρας είναι η μοναδική δευτεροβάθμια δομή Υγείας στο νησί μας και αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της Θηραϊκής Κοινωνίας. Οι Σαντορινιοί έχουν πλέον το νοσοκομείο τους γιατί… ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ.