Αλλαγή ωραρίου φαρμακείων Κυκλάδων

  • Παρασκευή, 27 Μαρτίου, 2020 - 15:54

Σύμφωνα με τις εντολές των κρατικών φορέων για περιορισμό των μετακινήσεων και προκειμένου, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κυκλάδων, να εξυπηρετήσει τους κατοίκους του Νομού μας, έλαβε άμεσα την απόφαση για συνεχές υποχρεωτικό ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων από Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 έως 16:00, το οποίο και εγκρίθηκε από την Δ/νση Δημ. Υγείας Κυκλάδων, και θα έχει εφαρμογή από Δευτέρα 30-03-2020 και για όσο διάστημα θα διαρκέσουν τα περιοριστικά μέτρα.

Μετά τη λήξη του ωραρίου θα συνεχίζουν τα φαρμακεία υπηρεσίας σύμφωνα με το πρόγραμμα που ισχύει και δύνανται να εξυπηρετούν με κλειστές τις πόρτες από τη θυρίδα ασφαλείας σύμφωνα με την οδηγία του Υπουργείου Υγείας.

Ευελπιστούμε ότι με αυτό το μέτρο θα συνδράμουμε και εμείς ως μέλη της νησιωτικής κοινωνίας μας στην αποτροπή εξάπλωσης της πανδημίας και προσδοκούμε από όλους τους συναδέλφους την πιστή τήρηση του ως άνω ωραρίου, αλλά και τους προτρέπουμε να συνεχίζουν να εφαρμόζουν με τον ίδιο ζήλο τα προληπτικά μέτρα προστασίας τόσο γι’ αυτούς όσο και για τους συμπολίτες μας.

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩN