Ανάγκη κάλυψης ειδικοτήτων στην υγειονομική δομή

Συνεργασία με ιατρούς για το Νοσοκομείο Θήρας

  • Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου, 2020 - 06:16

Το γενικό Νοσοκομείο Θήρας προσκαλεί ιατρούς συνεργάτες των ειδικοτήτων, όπως αποτυπώνονται ακολούθως, για τη σύναψη συνεργασίας για δώδεκα μήνες με καθεστώς έκδοσης από αυτούς Aπόδειξης Παροχής Υπηρεσιών για τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους, προκειμένου για την υποστήριξη της παροχής των υπηρεσιών υγείας στην Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε..

Οι θέσεις και η διαδικασία

Σύμφωνα με τον σχετικό πίνακα της πρόσκλησης η ΑΕΜΥ αναζητά να καλύψει μία θέση γενικής ιατρικής/ παθολογίας, μία θέση για αναισθησιολόγο και μία για νεφρολόγο.

Η παροχή των υπηρεσιών των εξωτερικών συνεργατών θα γίνεται εντός του ωραρίου λειτουργίας του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας, ενδεικτικά αναφέρονται κυλιόμενο ωράριο, εφημερίες, όπως αυτό εκάστοτε καθορίζεται από τα μηνιαία προγράμματα, σύμφωνα με τις ανάγκες για την προσήκουσα και απρόσκοπτη λειτουργία του.

Η επιλογή των εξωτερικών συνεργατών θα γίνει κατόπιν αξιολόγησης των βιογραφικών σημειωμάτων που θα υποβάλλουν σε συνάρτηση με ατομική συνέντευξη στην οποία θα κληθούν από Τριμελή Επιτροπή Αξιολόγησης και Επιλογής, η οποία συγκροτείται με απόφαση Δ.Σ. της Εταιρείας. Το αποτέλεσμα της επιλογής θα αποτυπωθεί σε πρακτικό που θα συνταχθεί από την ανωτέρω Επιτροπή και θα κυρωθεί με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας. Εν συνεχεία, οι επιλεγέντες συνεργάτες θα κληθούν να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα τους ζητηθούν και να υπογράψουν σύμβαση συνεργασίας με τους ειδικούς όρους όπως αυτοί αφορούν έκαστη εκ των ειδικοτήτων σύμφωνα με τα περιέχοντα στον ανωτέρω πίνακα για την παροχή των υπηρεσιών τους και την αμοιβή τους. Υπογραμμίζεται ότι το ακριβές πρόγραμμα παροχής υπηρεσιών, ως επίσης και το ακριβές πλαίσιο συνεργασίας θα γνωστοποιηθεί από την Επιτροπή στους υποψηφίους κατά τη διάρκεια των ατομικών συνεντεύξεων.

Οι ενδιαφερόμενοι συνεργάτες καλούνται να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους για σύναψη συνεργασίας με την Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.-Γ.Ν.Θ. σε κλειστό φάκελο στο χρονικό διάστημα από 24/9/2020 έως και 7/10/2020, ώρα 14.00 ως εξής:

α) να την αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση : hr@santorini-hospital.gr β) να την αποστείλουν ταχυδρομικά με Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ή μέσω ιδιωτικής εταιρείας ταχυμεταφορών. γ) να την υποβάλλουν αυτοπροσώπως, καθημερινά 08.00 – 14.00, στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, Καρτεράδος, Θήρα, Τ.Κ. 84700, Υπόψη Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού.

Ως ημερομηνία αποστολής/υποβολής της αίτησης, θεωρείται α) η ημερομηνία σφραγίδας των ΕΛΤΑ ή β) της ιδιωτικής εταιρείας ταχυμεταφοράς ή γ) η ημερομηνία και ώρα υποβολής αυτοπροσώπως ή δ) η ημερομηνία και ώρα παραλαβής του email από το HR. Δεκτές προς αξιολόγηση θα γίνουν οι υποψηφιότητες των Ιατρών των οποίων οι αιτήσεις σε περίπτωση φυσικής αποστολής, θα παραληφθούν από την Εταιρεία το αργότερο μέχρι 8/10/2020, ώρα 10.00. Αιτήσεις που θα ληφθούν/υποβληθούν εκπρόθεσμα δεν θα ληφθούν υπόψη.