Σε εξέλιξη οι εργασίες στην ΑΕΝ Σύρου

Σημαντικές παρεμβάσεις

Σε στάδιο υλοποίησης είναι τα έργα που πραγματοποιούνται εδώ και μερικές εβδομάδες στο κτίριο της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Σύρου, με στόχο τον εκσυγχρονισμό της Ακαδημίας, η οποία παράγει σημαντικό εκπαιδευτικό έργο εδώ και πολλά χρόνια στο νησί.

Με τις εργασίες να έχουν ξεκινήσει από τα τέλη Ιουλίου και με δεδομένο ότι υπάρχει χρονοδιάγραμμα δύο μηνών για την υλοποίηση του, το έργο θα έχει ολοκληρωθεί έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, προκειμένου 1η Οκτώβρη η σχολή να υποδεχτεί τους μαθητές της στο νέο ανακαινισμένο κτίριο. Το έργο, το οποίο χρηματοδοτείται από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, πραγματοποιείται μετά τη σύμβαση που υπογράφτηκε με το Υπουργείο Ναυτιλίας. Η κατασκευαστική εταιρεία, στην οποία ανατέθηκε το εν λόγω έργο, έχει αναλάβει την υλοποίηση των εργασιών που αφορούν στο σύνολο της σχολής, όπως είναι ο έλεγχος, η συντήρηση και η επισκευή των εγκαταστάσεων του κτιρίου, καθαιρέσεις, ελαιοχρωματισμοί, θέρμανση, μονώσεις, καθώς και επισκευές στις εξωτερικές επιφάνειες.

Η εισφορά της ακαδημίας στην ναυτική εκπαίδευση έχει αποδειχθεί ιδιαιτέρως σημαντική, γεγονός που όπως φαίνεται αναγνωρίζεται και μέσω της χρηματοδότησης της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.

Ετικέτες: