Λειτουργία της ιστοσελίδας του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων και Επιμελητών Κυκλάδων

  • Δευτέρα, 20 Απριλίου, 2015 - 12:35

Σε λειτουργία τέθηκε η ιστοσελίδα του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων και Επιμελητών Νομού Κυκλάδων.

Πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας έχετε με το διακριτικό «sdyek.gr”, πληκτρολογώντας το σε όποια μηχανή αναζήτησης χρησιμοποιείτε (π.χ. google, msn, κ.α.).

Πρόσβαση έχουν οι πάντες, οι οποίοι έχουν και την δυνατότητα να στείλουν (μέσω του τομέα «Επικοινωνία»), άρθρα, ανακοινώσεις, παρατηρήσεις, ή ο,τιδήποτε θεωρούν χρήσιμο. Δίνεται επίσης η δυνατότητα στους χρήστες να στέλνουν σχόλια ή να απαντούν σε σχόλια σε οποιοδήποτε άρθρο ή ανακοίνωση.

Παρέχεται επίσης η δυνατότητα στους πολίτες να χρησιμοποιούν τον τομέα: «Υπηρεσίες προς πολίτες», προκειμένου να εκτυπώνουν και να χρησιμοποιούν αιτήσεις προς τις Δικαστικές Υπηρεσίες (όπου αναγράφονται σχετικές οδηγίες καθώς και τα κατά περίπτωση απαραίτητα δικαιολογητικά). Επίσης, στον τομέα «Νομοθεσία», οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται για νομοθετικές ρυθμίσεις που αφορούν την επαφή τους με την Δημόσια Διοίκηση. Οι παραπάνω τομείς, θα εμπλουτίζονται διαρκώς, κατόπιν και των δικών σας υποδείξεων, προκειμένου να καλύπτουν όλο και ευρύτερους τομείς των Δικαστικών Υπηρεσιών του Νομού Κυκλάδων.

Ελπίζουμε και παρακαλούμε για την συχνή χρήση της ιστοσελίδας μας, καθόσον με αυτό τον τρόπο καθίσταται αποτελεσματικότερη, τόσο η δική μας λειτουργία, όσο και η εξυπηρέτηση των πολιτών από τις Υπηρεσίες μας.