Δηλώσεις συμμετοχής στην Κατασκήνωση της Ι. Μητρόπολης Σύρου

  • Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2019 - 11:26

Το Κατασκηνωτικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως, με την επωνυμία «ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ», που ευρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο της Ι. Μονής Αγίας Βαρβάρας, στο Κίνι, θα λειτουργήσει εφέτος Θερινό Ολοήμερο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης , για αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 10-17 ετών, σε τρεις περιόδους, κατά το μήνα Ιούλιο, η μία από τις οποίες θα διεξαχθεί στην Ιερά Μονή Αγίας Ειρήνης Άνδρου.

Η Κατασκήνωση θα προσφέρει στα παιδιά πλούσιο ημερήσιο ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό Πρόγραμμα.

Επειδή έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει περιορισμένο αριθμό παιδιών ανά περίοδο, θα τηρηθεί αυστηρώς σειρά προτεραιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς και κηδεμόνες μπορούν να απευθύνονται στον Υπεύθυνο του θερινού ολοήμερου κέντρου δημιουργικής απασχόλησης της Ι.Μ.Σύρου, Αρχιμ. Βενέδικτο Φραγκογιάννη, στα Γραφεία του Καθεδρικού Ι.Ν. Αγίου Νικολάου,(τηλ. 22810-82537), καθημερινές από 12 έως και 18 Ιουνίου, και ώρες 10:30 π.μ. έως 12:30 μ. μ., από τον οποίο θα παραλαμβάνουν και στον οποίο θα καταθέτουν συμπληρωμένο το Ειδικό Έντυπο Αιτήσεως Συμμετοχής στην Κατασκήνωση και θα καταβάλλουν το συμβολικό ποσόν συμμετοχής 30 €, για τη Σύρο και 50 € για την Άνδρο.