Τεχνική Υποστήριξη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων

ΑΔΑ: ΨΒ7Ζ7ΛΞ-ΜΟΖ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ

ΑΙΓΑΙΟΥ

Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Σύρος, 8 Οκτωβρίου 2019

Α.Π.: TT 135851/3187

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ με αριθμ. ανακοίνωσης ΣΜΕ 2/2019

για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου στο πλαίσιο υλοποίησης της ενταγμένης Πράξης, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014-2020», με MIS 5038226 και τίτλο: «Τεχνική Υποστήριξη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων»

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου προσκαλεί σε εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου Τεχνικό Προσωπικό και συγκεκριμένα τρεις (3) Μηχανικούς Ειδικότητας ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, έναν (1) Μηχανικό Ειδικότητας ΠΕ Τοπογράφων Μηχανικών και έναν (1) Μηχανικό Ειδικότητας ΤΕ Τοπογράφων Μηχανικών, έπειτα από την αριθμ. 4/2019 Απόφαση Περιφερειακού Συμβουλίου και την αριθμ. 563/2019 Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής Π.Ν.Α. για την κάλυψη των αναγκών της στο πλαίσιο υλοποίησης της συγχρηματοδοτούμενης Πράξης «Τεχνική Υποστήριξη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο 2014-2020». Στο πλαίσιο της Πράξης αυτής θα απασχοληθούν τα πέντε άτομα των προαναφερόμενων ειδικοτήτων, για χρονικό διάστημα ενός έτους από την υπογραφή της σύμβασης και με δυνατότητα ανανέωσης των συμβάσεων μέχρι της λήξεως της Πράξης ήτοι μέχρι την 31.12.2022.

Τα κύρια απαιτούμενα προσόντα για τα τρία (3) Στελέχη Ειδικότητας ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών είναι: 1. Πτυχίο ή δίπλωμα Πολιτικού Μηχανικού Α.Ε.Ι. ή ισοδύναμο αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων εξωτερικού. 2. Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος Μηχανικού αντίστοιχης ειδικότητας του τίτλου σπουδών. 3. Γνώση Χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα α) επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών φύλλων, γ) υπηρεσιών διαδικτύου. 4. Γνώση σχεδιαστικού προγράμματος AutoCad ή αντίστοιχο, η οποία αποδεικνύεται σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα «Απαραίτητα Δικαιολογητικά» της παρούσας Πρόσκλησης. 5. Γνώση στατικού προγράμματος (Fespa, Stereostatika ή αντίστοιχο) για την ανάλυση και διαστασιολόγηση κατασκευών από οπλισμένο σκυρόδεμα ή/και τοιχοποιίας ή/και μεταλλικές κατασκευές. Η γνώση αυτού αποδεικνύεται σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα «Απαραίτητα Δικαιολογητικά» της παρούσας Πρόσκλησης. 6. Άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας σε επίπεδο Γ2/C2. 7. Τριετή, τουλάχιστον, εργασιακή εμπειρία, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, σε δημόσια έργα (οδοποιίας, κτιριακά, λιμενικά, υδραυλικά κ.ο.κ.). 8. Εργασιακή εμπειρία συμμετοχής σε τουλάχιστον ένα συγχρηματοδοτούμενο έργο την τελευταία πενταετία, καθ’ οιονδήποτε τρόπο (εκπόνηση μελέτης ή/και ωρίμανση ή/και διαχείριση ή/και υλοποίηση). Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με άτομο με τα ανωτέρω προσόντα θα πρέπει να πληροί τα κριτήρια 1 έως 6 και επίσης να διαθέτει εξαετή, τουλάχιστον, εργασιακή εμπειρία σε εκπόνηση μελετών ή/και επίβλεψη έργων που σχετίζονται με το γνωστικό αντικείμενο του Πολιτικού Μηχανικού Π.Ε.. Σε περίπτωση που και πάλι δεν καταστεί δυνατή η σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με άτομο με τα ανωτέρω προσόντα τότε θα πρέπει να πληροί τα κριτήρια 1 έως 4 και επίσης να γνωρίζει την Αγγλική γλώσσα σε επίπεδο τουλάχιστον Β2 (καλή γνώση).

Τα κύρια απαιτούμενα προσόντα για το ένα (1) Στέλεχος Ειδικότητας ΠΕ Τοπογράφων Μηχανικών είναι: 1. Πτυχίο ή δίπλωμα Τοπογράφου Μηχανικού ή Αγρονόμου Τοπογράφου Μηχανικού Α.Ε.Ι. ή ισοδύναμο αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων εξωτερικού. 2. Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος Μηχανικού αντίστοιχης ειδικότητας του τίτλου σπουδών. 3. Γνώση Χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα α) επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών φύλλων, γ) υπηρεσιών διαδικτύου. 4. Γνώση σχεδιαστικού προγράμματος AutoCad ή αντίστοιχο, η οποία αποδεικνύεται σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα «Απαραίτητα Δικαιολογητικά» της παρούσας Πρόσκλησης. 5. Γνώση λογισμικού προγράμματος Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών (G.I.S.) ή Χαρτογραφίας, η οποία αποδεικνύεται σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα «Απαραίτητα Δικαιολογητικά» της παρούσας Πρόσκλησης. 6. Άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας σε επίπεδο Γ2/C2. 7. Επταετή, τουλάχιστον, εργασιακή εμπειρία σε εκπόνηση μελετών ή/και επίβλεψη δημοσίων έργων (οδοποιίας, κτιριακά, λιμενικά, υδραυλικά κ.ο.κ.). 8. Εργασιακή εμπειρία συμμετοχής σε τουλάχιστον ένα συγχρηματοδοτούμενο έργο την τελευταία πενταετία, καθ’ οιονδήποτε τρόπο (εκπόνηση μελέτης ή/και ωρίμανση ή/και διαχείριση ή/και υλοποίηση). Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με άτομο με τα ανωτέρω προσόντα τότε θα πρέπει να πληροί τα κριτήρια 1 έως 6 και επίσης να διαθέτει δεκαετή, τουλάχιστον, εργασιακή εμπειρία σε εκπόνηση μελετών ή/και επίβλεψη έργων που σχετίζονται με το γνωστικό αντικείμενο του Τοπογράφου Μηχανικού Π.Ε.. Σε περίπτωση που και πάλι δεν καταστεί δυνατή η σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με άτομο με τα ανωτέρω προσόντα τότε θα πρέπει να πληροί τα κριτήρια 1 έως 4 και επίσης να γνωρίζει την Αγγλική γλώσσα σε επίπεδο τουλάχιστον Β2 (καλή γνώση).

Τα κύρια απαιτούμενα προσόντα για το ένα (1) Στέλεχος Ειδικότητας ΤΕ Τοπογράφων Μηχανικών είναι: 1 Πτυχίο ή δίπλωμα τμήματος Τοπογραφίας ή τμήματος Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής ή Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε. και Μηχανικών Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής Τ.Ε. ή ισοδύναμο αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων εξωτερικού. 2. Γνώση Χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα α) επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών φύλλων, γ) υπηρεσιών διαδικτύου. 3. Γνώση σχεδιαστικού προγράμματος AutoCad ή αντίστοιχο , η οποία αποδεικνύεται σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα «Απαραίτητα Δικαιολογητικά» της παρούσας Πρόσκλησης. 4. Δεκαπενταετή, τουλάχιστον, εργασιακή εμπειρία σε δημόσια έργα (οδοποιίας, κτιριακά, λιμενικά, υδραυλικά κ.ο.κ.), καθ’ οιονδήποτε τρόπο. 5. Εργασιακή εμπειρία συμμετοχής σε τουλάχιστον ένα συγχρηματοδοτούμενο έργο την τελευταία πενταετία, καθ’ οιονδήποτε τρόπο (ωρίμανση ή/και διαχείριση ή/και υλοποίηση). Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με άτομο με τα ανωτέρω προσόντα τότε θα πρέπει να πληροί τα κριτήρια 1 έως 3 και επίσης να διαθέτει δεκαπενταετή, τουλάχιστον, εργασιακή εμπειρία που σε έργα που σχετίζονται με το γνωστικό αντικείμενο του Τοπογράφου Μηχανικού Τ.Ε.. Σε περίπτωση που και πάλι δεν καταστεί δυνατή η σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με άτομο με τα ανωτέρω προσόντα τότε θα πρέπει να πληροί τα κριτήρια 1 έως 3 και επίσης να διαθέτει επταετή, τουλάχιστον, εργασιακή εμπειρία σε έργα που σχετίζονται με το γνωστικό αντικείμενο του Τοπογράφου Μηχανικού Τ.Ε..

Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 25 έως 65 ετών.

Αναφέρεται ότι και για τις πέντε (5) θέσεις Μηχανικών προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων που ανήκουν στον ίδιο πίνακα προσόντων, ανεξάρτητα από το σύνολο των μονάδων που συγκεντρώνουν, οι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης. Σε κάθε περίπτωση τα προσόντα υπερισχύουν της εντοπιότητας δηλ. η εντοπιότητα αποτελεί κριτήριο πρόταξης μεταξύ των υποψηφίων που ανήκουν στον ίδιο πίνακα προσόντων.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται, από τους υποψηφίους, στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Πλατεία Λαϊκής Κυριαρχίας 3, ΤΚ 84100, Ερμούπολη, Σύρος, υπόψιν κας Αικατερίνης Κορρέ (τηλ. επικοινωνίας: 2281362702). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής. Στο εξωτερικό μέρος του φακέλου υποβολής της πρότασης θα πρέπει να αναγράφεται ευκρινώς ότι πρόκειται για αίτηση για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με αριθμ. ανακοίνωσης ΣΜΕ 2/2019 για την Πράξη «Τεχνική Υποστήριξη Κυκλάδων» και να δίνονται τα στοιχεία του υποψηφίου ήτοι ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δεκαπέντε (15) ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης ανακοίνωσης πρόσληψης ήτοι από 10/10/2019 έως και 24/10/2019.

Δημοσίευση της Ανακοίνωσης

Το πλήρες κείμενο της Πρόσκλησης μαζί με το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων Μίσθωσης Έργου (ΣΜΕ)» και τα Ειδικά Παραρτήματα: Aπόδειξη Χειρισμού Η/Υ με σήμανση έκδοσης 17-01-2019» και Απόδειξη Γλωσσομάθειας με σήμανση έκδοσης 12-04-2019» που αποτελούν αναπόσπαστο Τμήμα αυτής, θα αναρτηθεί στο χώρο των ανακοινώσεων του κεντρικού καταστήματος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην Πλατεία Τσιροπινά στην Ερμούπολη Σύρου καθώς και στο χώρο των ανακοινώσεων της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων στην Πλατεία Λαϊκής Κυριαρχίας 3 στην Ερμούπολη Σύρου. Θα αναρτηθεί επίσης α) Στο διαδικτυακό τόπο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (www.pnai.gov.gr) , στη θεματική σελίδα «Έργα – Προμήθειες» καθώς και στη θεματική σελίδα «Συγχρηματοδοτούμενα Έργα Π.Ν.Αι» και β) Στο ηλεκτρονικό σύστημα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ».

Περίληψη της πρόσκλησης αυτής δημοσιεύεται και σε δυο ημερήσιες εφημερίδες του Ν. Κυκλάδων.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ

Αριθμός Φύλλου: 
5228