Προ των πυλών η μεγάλη γιορτή του Syros Run

  • Πέμπτη, 18 Μαΐου, 2017 - 09:52

Ο Σύλλογός μας, ως μια μικρή ομάδα αθλητών που σκοπός της είναι προβολή του αθλητικού ιδεώδους και η διάδοση του φίλαθλου πνεύματος στο νησί μας, ανακοινώνει την πραγματοποίηση της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης, για το 2017, του SYROS RUN.

Πρόκειται για αγώνες δρόμου που θα πραγματοποιηθούν στην Ερμούπολη το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017. Οι αγώνες περιλαμβάνουν διαδρομές 2,5 χλμ, 5χλμ, 10 χλμ Ανδρών/Γυναικών  και  παράλληλες διαδρομές 100μ, 300μ και 500μ για παιδιά.

Όλοι οι αγώνες της διοργάνωσης θα γίνουν σε ασφαλτοστρωμένη, τελείως επίπεδη, πλήρως φυλασσόμενη, κυκλική διαδρομή, στην παραλία της πόλης.

 Σ' αυτή την μεγάλη γιορτή, συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου. Οι διοργανωτές έχουν  την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ν. Αιγαίου, του ΔΙΕΚ Σύρου, του συλλόγου  Chopper, της λέσχης φωτογραφίας-κινηματογράφου, δεκάδων εθελοντών και επαγγελματιών όλου του νησιού και πολλών συμπολιτών μας.    

 Την μεγάλη αυτή γιορτή στο νησί μας, θα τιμήσουν με την παρουσία και την συμμετοχή τους οι:

-                Μάκης ΚΑΛΑΡΑΣ, Παραολυμπιονίκης, σημαιοφόρος της χειμερινής Παραολυμπιάδας του Σότσι.  

-                Χριστόφορος ΜΕΡΟΥΣΗΣ, Πρώτος νικητής στον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας το 2015 με 2 ώρες, 21 λεπτά και 22 δευτερόλεπτα.

-                Χαρά ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΗ, πασίγνωστη διατροφολόγος-Διαιτολόγος, η οποία την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017 και ώρα 19:30 σε ημερίδα στο Επιμελητήριο Κυκλάδων, θα αναπτύξει το θέμα: «Αθλητική Διατροφή και Υπερτροφές: Ενέργεια και αποκατάσταση».

-                Αλέξανδρος ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ο γνωστός Έλληνας σεφ, ο οποίος συμμετέχει στην διοργάνωση για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρία Blue Star Ferries για την έκπτωση σε ποσοστό 30% επί των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων των συμμετεχόντων, τα καταστήματα της Σύρου για την έκπτωση σε ποσοστό 10% επί της αγοράς διαφόρων προϊόντων, τα ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια για τις εξαιρετικές τιμές στην παραμονή των αθλητών-επισκεπτών και το τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Σύρου Ερμούπολης για την δωρεάν είσοδο των συμμετεχόντων σε Πολιτιστικούς χώρους του νησιού μας.

Τέλος, ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας WIND για την μεγάλη και ευγενική χορηγία της.

 Η ανάπτυξη του πνεύματος της συναδέλφωσης και αλληλεγγύης μεταξύ μας, η ψυχαγωγία, το ''ευ αγωνίζεσθαι'', η ανάδειξη της ιστορίας του τόπου μας και της φυσικής ομορφιάς που μας περιβάλλει, είναι στοιχεία που πάντα θα προσπαθούμε να τα  εντάσσουμε σ’ αυτή τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού.

Οι εγγραφές συνεχίζονται, δηλώστε συμμετοχή στο syrosrun.gr

Σας περιμένουμε.

Ετικέτες: