Ο Δ/ντής Εταιρικών Σχέσεων της μεγάλης χορηγού του Syros Run, WIND, μιλά για την επιλογή της εταιρείας να στηρίξει την αθλητική διοργάνωση στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων

«Η Σύρος έχει τεράστια δυναμική και απίστευτες προοπτικές»

Για δεύτερη συνεχή χρονιά πραγματοποιείται η μεγάλη διοργάνωση του Syros Run στην παραλία της Ερμούπολης, με τη συμμετοχή περίπου 2.000 δρομέων, οι οποίοι αναμένεται να βάλουν τα δυνατά τους για μία θέση στο βάθρο, το Σάββατο 3 Ιουνίου.

Ο Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της εταιρείας που έχει συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του δρομικού φαινομένου στην Ελλάδα μιλά στην Κοινή Γνώμη για το Syros Run, καθώς και για τους λόγους, που η εταιρία έχει επιλέξει να το στηρίξει και πιστεύει στην επιτυχία της διοργάνωσης.

«Το Syros Run δεν είναι ένας ακόμη αγώνας τρεξίματος. Για όλους εμάς στη WIND σημαίνει πολλά περισσότερα. Η προσπάθεια που έχουμε κάνει όλα αυτά τα χρόνια να παρακινήσουμε τον κόσμο να βγει στους δρόμους και να τρέξει, να προσπαθεί κάθε μέρα για κάτι καλύτερο, βρίσκει στο Syros Run, όλα όσα πιστεύουμε», τονίζει ο κ. Τσαπρούνης.

Όπως τονίζει, «από πέρσι που υποστηρίζουμε τον αγώνα έχει μία τεράστια συμμετοχή και φέτος θα διπλασιαστεί. Τα νέα παιδιά που θα ξεχυθούν στους δρόμους και θα γεμίσουν την παραλία της Ερμούπολης είναι τεράστια δύναμη για όλους, γιατί μαζί τους θα χτίσουμε το μέλλον. Η συνεργασία των Syros Runners, με το Δήμο Ερμούπολης Σύρου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, αλλά και όλη η τοπική κοινωνία, που έχει αγκαλιάσει τη διοργάνωση, πιστοποιεί αυτό που λέμε εδώ και χρόνια στη WIND, ότι μόνο όλοι μαζί μπορούμε να πέτυχουμε περισσότερα».

«Είναι σημαντικό και για τον αθλητικό τουρισμό που είναι ένας πυλώνας ανάπτυξης, που τον πιστεύουμε πολύ στη WIND και για αυτό και έχουμε επενδύσει σε αγώνες τρεξίματος σε όλη την Ελλάδα. Θα έρθουν στο νησί δρομείς και συνοδοί, από όλη την Ελλάδα, με αφορμή τη διοργάνωση και αυτό σημαίνει ότι θα κινηθεί περισσότερο η τοπική οικονομία, αλλά ακόμη πιο σημαντικό είναι ότι μέσω του αγώνα θα προβληθεί η Σύρος σε όλη την Ελλάδα», σημειώνει.

Κλείνοντας, ο Δ/ντής Εταιρικών Σχέσεων της εταιρείας υπογραμμίζει, πως «κάθε θετική ενέργεια που μπορεί να έρθει να προστεθεί στην ανάπτυξη ενός τόπου, θα μας βρίσκει ανοιχτούς και συμμέτοχους. Ειδικά όταν πρόκειται για ένα υπέροχο νησί, την πρωτεύουσα των Κυκλάδων, που έχει τεράστια δυναμική και απίστευτες προοπτικές. Θα είμαστε δίπλα στο Syros Run και θα τρέχουμε και εμείς με τις απίστευτες ταχύτητες της WIND για να γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερος ο αγώνας».

Ετικέτες: