Στη Σύρο βρέθηκε ο υπεύθυνος του αθλητικού τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Μιχαηλίδης

Μίλησαν για τις αθλητικές εγκαταστάσεις

  • Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου, 2017 - 14:37
  • /   Eνημέρωση: 13 Οκτ. 2017 - 15:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων βρέθηκε ο Υπεύθυνος του τμήματος Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Μιχαηλίδης, ο οποίος είχε εκτενή συζήτηση με τον υπεύθυνο αθλητισμού Σύρου - Ερμούπολης Γουλιέλμο Πρίντεζη  και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Φραγκίσκο Βακόνδιο. Η συνάντηση με τον κ. Μιχαηλίδη πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο και το παρών έδωσε και ο κ. Σπόντης από τον ΣΥΡΙΖΑ Σύρου.

Ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου, αλλά και ο κ. Πρίντεζης έθεσαν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πρωτεύουσα των Κυκλάδων, κυρίως στο κομμάτι των αθλητικών εγκαταστάσεων.  Ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκε ξενάγηση, τόσο στο κολυμβητήριο, όσο και στην Α' και Β' αίθουσα. Την προσοχή του κ. Μιχαηλίδη τράβηξε η Α' αίθουσα του αθλητικού κέντρου η οποία έχει και τα μεγαλύτερα προβλήματα. Από εκεί και πέρα η συζήτηση πέρασε και για το προπονητήριο στα Πευκάκια, αλλά και για άλλους χώρους. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε τον πρόεδρο αθλητισμού Σύρου - Ερμούπολης Γουλιέλμο Πρίντεζη μας τόνισε πως η συνάντηση πήγε πάρα πολύ καλά, αφού τους δόθηκε η ευκαιρία να δείξουν όλα τα προβλήματα στον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ και ο οποίος θα τα μεταφέρει στην Κυβέρνηση. "Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για όλα όσα μας απασχολούν και ταυτόχρονα να δείξουμε τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις" είπε αρχικά ο κ. Πρίντεζης για να συνεχίσει "επίσης μιλήσαμε για την πορεία του προπονητηρίου στα Πευκάκια, αλλά και για άλλους αθλητικούς χώρους".

Ο κ. Πρίντεζης μας ενημέρωσε πως υπήρξε και μία σκέψη και για αλλαγή χρήση τους γηπέδου στη βάρη. "Στη συνάντηση που είχαμε με τον κ. Μιχαηλίδη, μιλήσαμε και για τον γήπεδο στη Βάρη που μια πρώτη σκέψη είναι να αλλάξει χρήση και να μετατρέψουμε τον συγκεκριμένο χώρο σε γήπεδο Beach Volley. Βέβαια όλα αυτά είναι σε σκέψεις, αφού θα πρέπει πρώτα να βρεθούν οι πόροι".

Τέλος, ο πρόεδρος της επιτροπής αθλητισμού μας ενημέρωσε πως αυτή την περίοδο τρέχει ένα πρόγραμμα "Ενεργειακής Αναβάθμισης" όμως ο Δήμος Σύρου - Ερμούπολης έχει ως προτεραιότητα τις αίθουσες των σχολικών συγκροτημάτων.