Οι αθλητές που θέλουν να λάβουν μέρος στην μεγάλη γιορτή του κλασσικού αθλητισμού στη Σύρο μπορούν να εγγραφούν μέχρι της Κυριακή 20 Μαΐου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Syros Run

Άνοιξε η φόρμα εγγραφών για τον μεγάλο δρομικό αγώνα της Σύρου «Syros run», ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Μαΐου. Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά, με την συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα του αγώνα  και όσοι θέλουν να λάβουν μέρος μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Κυριακή 20 Μαΐου 2018. Δυνατότητα μεμονωμένων εγγραφών θα υπάρχει μία ημέρα πριν των αγώνα στην εκκίνηση, στην γραμματεία των αγώνων, που θα βρίσκεται στην Πλατεία Μιαούλη.
Σε κάθε περίπτωση, τσιπ για την χρονομέτρηση, μπλουζάκι του αγώνα ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά των χορηγών θα δοθούν σε όσους εγγραφούν μέχρι την Κυριακή 20 Μαΐου 2018.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος – Δρομείς Σύρου,  συνδιοργανώνουν αγώνες δρόμου 2,5 χλμ, 5 χλμ, 10 χλμ ανδρών και γυναικών. Επίσης θα υπάρξουν και παράλληλους αγώνες παιδιών 100μ. (για παιδιά προσχολικής αγωγής), 300μ. (από 6 ετών έως και 10 ετών), και 500 μ. (από 11 ετών και άνω), το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος και πιο συγκεκριμένα το απόγευμα του Σαββάτου, 26 Μαϊού 2018 , στην Σύρο.

Φιλοδοξία μας είναι οι αγώνες αυτοί να επαναλαμβάνονται κατ’ έτος, την ίδια ημέρα.

Οι αγώνες ανδρών/γυναικών θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

Επωνυμία: Syros Run ΑΠΟΣΤΑΣΗ : 2,5 χλμ / 5 χλμ / 10 χλμ

Τόπος διεξαγωγής: Ερμούπολη Σύρου

Ημερομηνία: Σάββατο, 26 Μαΐου 2018

Ώρα Εκκίνησης αγώνων: 18:30

Εκκίνηση και Τερματισμός: Πλατεία Μιαούλη

Διαδρομή: Οι αγώνες θα διεξαχθούν επί δημοσίας οδού, η οποία είναι εξ΄ ολοκλήρου ασφαλτοστρωμένη και φυλασσόμενη.

Μέγιστη διάρκεια αγώνων: 1 ½ ώραΠαράλληλα με τους αγώνες ανδρών/γυναικών, θα διεξαχθούν και οι παρακάτω αγώνες δρόμου για παιδιά:Αγώνας Δρόμου για παιδιά 100, 300 και 500 μέτρων

Τόπος διεξαγωγής: Ερμούπολη Σύρου

Ημερομηνία: Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Ώρα εκκίνησης αγώνων  

100 μέτρα, για παιδιά προσχολικής αγωγής : 20:00

300 μέτρα, για παιδιά από 6 ετών έως και 10 ετών : 20:10

500 μέτρα, για παιδιά από 11 ετών και άνω : 20:20

Εκκίνηση και Τερματισμός: Πλατεία Μιαούλη

Διαδρομή: Οι αγώνες θα διεξαχθούν επί δημοσίας οδού, η οποία είναι εξ΄ ολοκλήρου ασφαλτοστρωμένη και φυλασσόμενη.

Μέγιστη διάρκεια κάθε αγώνα: 10 λεπτά

 

Διαδρομές

Όλες οι διαδρομές γίνονται σε ασφαλτοστρωμένη, επίπεδη κατά 90%, κυκλική διαδρομή στην παραλία της Ερμούπολης. Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις διαδρομές μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Δικαίωμα συμμετοχής

Α) Οι αγώνες ανδρών/γυναικών είναι ανοιχτοί λαϊκοί αγώνες και επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από 18 ετών και άνω. Οι ανήλικοι, που επιθυμούν να λάβουν μέρος στους αγώνες ανδρών/γυναικών, θα πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση συγκατάθεσης του γονέα ή του κηδόμενα τους.

Β) Η συμμετοχή παιδιών στους αγώνες δρόμου για παιδιά 100, 300 και 500 μέτρων είναι δυνατή αφού προσκομίσουν στην γραμματεία των αγώνων, κατά την παραλαβή των αριθμών συμμετοχής, υπεύθυνη δήλωση γονέα ή κηδεμόνα η οποία θα επιτρέπει την συμμετοχή. Υπόδειγμα βεβαίωσης συγκατάθεσης και υπεύθυνης δήλωσης θα είναι ανηρτημένο στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, επίσης θα διατίθεται, την προηγούμενη ημέρα των αγώνων και από την γραμματεία.

Κάθε αθλητής/τρια έχει δικαίωμα συμμετοχής ΜΟΝΟ σε ένα αγώνισμα.

Διακρίσεις – έπαθλα

Νικητές ανακηρύσσονται οι τρεις (3) πρώτοι αθλητές/τριες, (ξεχωριστά άνδρες και γυναίκες) σε κάθε αγώνισμα.

Στους 3 πρώτους νικητές/τριες, για κάθε αγώνισμα ανδρών/γυναικών, θα απονεμηθεί μετάλλιο, ανάλογα με τη θέση, χρυσό– ασημένιο – χάλκινο.

Στον πρώτο άνδρα και στην πρώτη γυναίκα κάθε αγωνίσματος, επιπλέον, θα απονεμηθεί κύπελλο.

Δεν θα υπάρξουν ηλικιακές κατηγορίες.

Σε όλους τους αθλητές/τριες που θα τερματίσουν στους αγώνες ανδρών/γυναικών, θα δοθεί μετάλλιο του αγώνα.

Εγγραφές

Εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά, με την συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, μέχρι την Κυριακή 20 Μαΐου 2018. Δυνατότητα μεμονωμένων εγγραφών θα υπάρχει μία ημέρα πριν των αγώνα στην εκκίνηση, στην γραμματεία των αγώνων, που θα βρίσκεται στην Πλατεία Μιαούλη.

Σε κάθε περίπτωση, τσιπ για την χρονομέτρηση, μπλουζάκι του αγώνα ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά των χορηγών θα δοθούν σε όσους εγγραφούν μέχρι την Κυριακή 20 Μαΐου 2018.

Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση

Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση των αγώνων ανδρών/γυναικών καθώς και την έκδοση των αποτελεσμάτων θα αναλάβει εταιρεία χρονομέτρησης. Τάπητες ηλεκτρονικού ελέγχου και χρονομέτρησης θα υπάρχουν στην εκκίνηση, στην αναστροφή και στον τερματισμό. Οι αγωνιζόμενοι που δεν θα εμφανίζουν ηλεκτρονική ένδειξη στα παραπάνω αναφερόμενα σημεία θα ακυρώνονται των αγώνων.

Στους παιδικούς αγώνες δρόμου δεν θα υπάρξει ηλεκτρονική χρονομέτρηση. 

Ετικέτες: