Σε Μύκονο και Νάξο οι διασυλλογικοί αγώνες στίβου

Το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Μαΐου θα διεξαχθεί στη Μύκονο το διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου στην κατηγορία παίδων – κορασίδων και ο Πανναξιακός θα δηλώσεις… παρών με 13 αθλητές. Στόχος της ομάδας στίβου της ομάδας της Νάξου δεν είναι η συγκέντρωση των περισσοτέρων βαθμών και η κατάκτηση της πρώτης θέσης, αφού ο Πανναξιακός θεωρείται μία μεγάλη δύναμη τόσο στις Κυκλάδες όσο και Εθνικό επίπεδο. Μην ξεχνάμε πως αθλητές της ομάδας της Νάξου έχουν διακριθεί σε Πανελλήνιου αγώνες. Παράλληλα στις 11 και 12 Μαΐου στη Νάξο θα διεξαχθεί το διασυλλογικό πρωτάθλημα παμπαίδων – παγκορασίδων, αλλά των Ανδρών – γυναικών. Στους αγώνες της Νάξου θα πάρουν μέρος αθλητές εγνωσμένης αξίας όπως η Μπελιμπασάκη, Δημητράκη, Χονδροκούκη, Στεργιούλη, Σταματογιάννη, Μανδηλαρά κι άλλους.

Έτσι η διοίκηση του Πανναξιακού με ανακοίνωσή της καλείς όλους τους φίλους της ομάδας, αλλά και του κλασσικού αθλητισμού να δώσουν το παρών στις εξέδρες ώστε να απολαύσουν από κοντά σπουδαίους αγώνες. Ταυτόχρονα η παρουσία του κόσμου στις εξέδρες θα τονώσει την ψυχολογία των αθλητών κι αυτό κάτι θα δώσει μεγαλύτερη ώθηση στους αγωνιζομένους.  

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Πανναξιακού

Σας ενημερώνουμε ότι το Σαββατοκύριακο 04-05/2019 θα διεξαχθεί το διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου  παίδων κορασίδων στη Μύκονο όπου ο Πανναξιακός ΑΟ θα συμμετάσχει με 13 αθλητές και διεκδικεί την 1η θέση.

Επίσης το Σαββατοκύριακο 11-12/05/2019 θα διεξαχθεί στη Νάξο το διασυλλογικό πρωτάθλημα ανδρών γυναικών και παμπαίδων- παγκορασίδων όπου ο σύλλογος θα συμμετάσχει με όλους τους πρωτοκλασσάτους αθλητές που έχει στις τάξεις του (Μπελιμπασάκη, Δημητράκης, Χονδροκούκης, Στεργιούλης, Σταματόγιαννης, Μανδηλαράς, Καβαλιέρου, Γκορνατι, Μάλλη, Ντούλας, Βασιλοπούλου, Ακτύπης κ.α.). οι δε παμπαίδες παγκορασίδες (Μαζαύλη,Τουρλάκη,Γκορνάτι κ.α) αξίζουν και αυτοί με τη σειρά τους το χειροκρότημα και την παρουσία των φιλάθλων στο ΔΑΚ Νάξου.

Ευχαριστούμε τον απλό Ναξιώτη πολίτη και όλους τους χορηγούς της ομάδας οι οποίοι θα βοηθήσουν τα μέγιστα στα πρωταθλήματα αυτά.