Πολλές και σημαντικές διακρίσεις είχαν οι αθλητές του Πανναξιακού στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων και παγκορασίδων

Ανεβάζει συνεχώς το αγωνιστικό του επίπεδο

Ο Πανναξιακός έχει βάλει τις γερές βάσεις στο τμήμα του κλασσικού αθλητισμού κι αυτό αποδεικνύεται περίτρανα κι από τα αποτελέσματα των νέων σε ηλικία αθλητών. Σε κάθε αγώνισμα οι νεαροί αθλητές έχουν ικανοποιητικά αποτελέσματα τα οποία τους κατατάσσουν μέσα στους κορυφαίους της χώρας. Αυτό βέβαια μόνο τυχαία δεν έχει συμβεί, αφού η διοίκηση του Πανναξιακού έχει καταβάλει τεράστιες προσπάθειες στο τμήματα του κλασσικού αθλητισμού κι εκτός από το Βόλεϊ, πρωταγωνιστεί και στον στίβο. Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Χαλκίδας στην κατηγορία των παμπαίδων – παγκορασίδων, οι αθλητές της ομάδας της Νάξου είχε πολλές και σημαντικές διακρίσεις. Η Πηνελόπη Τουρλάκη μετά από έκανε ατομικό ρεκόρ στα 300 μέτρα, τερματίζοντας στην 4η θέση με επίδοση 42.04.  Τέλος, και τα υπόλοιπα παιδιά που αγωνίσθηκαν είχαν πολύ καλές επιδόσεις και κατάφεραν να διακριθούν.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού

O φίλαθλος κόσμος της Νάξου και το νέο Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει τους παμπαίδες-παγακορασίδες πρωταθλητές στίβου της ομάδας που διακρίθηκαν στο πρόσφατο αντίστοιχο πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στη Χαλκίδα.

Ειδικότερα η πρωταθλήτρια των 300μ Τουρλάκη Πηνελόπη κατέπληξε με το μεγάλο ατομικό ρεκόρ 42.04 και την 4η θέση στο αγώνισμα αυτό. Ακόμα η παγκορασίδα Β πρωταθλήτρια (12 ετών) του άλματος εις ύψος Σέργη Δήμητρα κατέλαβε την 8η θέση με την επίδοση 1.50 που αποτελεί την καλύτερη θέση απ όλες τις άλλες αθλήτριες της ίδιας ηλικίας.

Επίσης και οι υπόλοιποι αθλητές (Δρίτσα Σοφία, Χωματάς Γιώργος, Ζιακόπουλος Μιλτιάδης,Σταυρίτη Αικατερίνη και Λιβανίου Καλλιόπη) πέτυχαν πολύ καλές επιδόσεις.

Πρέπει να τονίσουμε τις σημαντικές απουσίες των πρωταθλητριών μας Μαζαύλη Κυριακής (σφαιροβολία) και Λιαρμακοπούλου Μαρίνας (300μ) που επηρέασαν το συνολικό αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά η ομάδα μας κατέλαβε σημαντικότατη θέση στη γενική κατάταξη (18 βαθμοί).

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα  τον κ. Καρούση Δημήτρη που βοήθησε πάρα πολύ στην σίτιση και διαμονή των αθλητών αλλά και τους κυρίους Κατσαρά Ευάγγελο και Καραθανάση Βασίλη για την διαμονή-προετοιμασία των αθλητριών». Στη συνέχεια η διοίκηση του Πανναξιακού ευχαρίστησε όλους όσους στέκονται δίπλα στην προσπάθεια που καταβάλει. Τέλος ευχαρίστησε θερμά την ΕΑΣ Νάξου στην εταιρία SEAJETS και στον απλό Ναξιώτη πολίτη που βοήθησαν τα μέγιστα όχι μόνο στη επιτυχία του συγκεκριμένου πρωταθλήματος αλλά και των υπολοίπων.