Η ομάδα της Νάξου ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και επικράτησε με 84-57 της Α.Ε. Σαντορίνης

Πήρε το ντέρμπι του 2ου ομίλου ο Πανναξιακός

Το πρώτο τους φύλλο αγώνα απέκτησαν οι έφηβοι του Πανναξιακού που επικράτησαν με 84-57 της Α.Ε. Σαντορίνης. Οι Ναξιώτες αν και βρέθηκαν να χάνουν στο πρώτο δεκάλεπτο από την ομάδα της Σαντορίνης στη συνέχεια ανέβασαν την απόδοσή τους και επέβαλαν τον ρυθμό τους. Το συγκρότημα του κ. Γαλαίου ξεκίνησε ιδανικά το ματς, προηγήθηκε στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου με 11-14, όμως στη συνέχεια δεν κατάφερε να κρατήσει μακριά από την ρακέτα της, τους γηπεδούχους. Το δεύτερο δεκάλεπτο ίσως να ήταν και το πιο καθοριστικό στο παιχνίδι, αφού οι γηπεδούχοι χάρη στο 27-16, ανέτρεψαν την εις βάρος του κατάσταση και πήραν… κεφάλι στο σκορ. Ο ρυθμός παρέμεινε ο ίδιος και στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους να κρατούν τον έλεγχο και να βρίσκουν αρκετούς διαδρόμους προς το καλάθι της Α.Ε. Σαντορίνης.

Αρτσάνο και Μάνος ήταν οι αθλητές που οδήγησαν τους Ναξιώτες στην νίκη, αφού οι δύο αυτοί αθλητές σημείωσαν συνολικά 56 πόντους. Αντίθετα από την πλευρά του ο Δαμίγος με 26 και ο Φερετάι 14 δεν κατάφεραν να δώσουν κάτι παραπάνω στην ομάδα τους.

Οι φίλοι του μπάσκετ από την πλευρά τους είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία σπουδαία αναμέτρησης, με άξιους αντιπάλους, οι οποίοι έχουν ακόμη να δώσουν πολλά στο πρωτάθλημα.

 

Πανναξιακός ΑΟΝ – ΑΕ Σαντορίνης 84-57 (έφηβοι)

Διαιτητές ήταν οι Παπαδημητρόπουλος και Θεοδωσίου

Δεκάλεπτα: 11-14, 27-16, 24-16, 22-11

Πανναξιακός ΑΟΝ (Σφήκας): Λιανόπουλος, Ανδριέλος 5, Κορακίτης 6, Αρτσάνος 23 (3), Μαυρομάτης 5 (1), Απειρανθίτης 2, Γρυλλάκης 4, Μάνο 33 (3), Μανδηλαράς Μ. 2, Μανδηλαράς Γ., Σιδερής 4, Κρητικός.

ΑΕ Σαντορίνης (Γαλαίος): Πελεκάνος 6 (2), Βλαβιανός Γ., Βλαβιανός Ν., Φερετάι 14 (2), Νάσουλας, Σταθάκης, Φουστέρης, Βαρβαρήγος 8, Δαμίγος 26, Παπαδόπουλος, Παπαδας, Φέγγης 3.