Παρέμεινε στην πρώτη θέση η ομάδα της Σύρου μετά και τη δεύτερή της νίκη επί του Περιστεριώνα

Νίκη για τον Α.Ο. Ερμούπολης

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους σημείωσαν οι μικροί αθλητές του Α.Ο. Ερμούπολης, επί του ΤΑΚ Περιστεριώνα. Οι αθλητές του Ανδρέα Μαύρου επικράτησαν με 68-36, σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, με ωραίες στιγμές κι από τις δύο ομάδες. Με τη νίκη αυτή οι Συριανοί παρέμειναν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Βέβαια σε αυτές τις κατηγορίες δεν έχει σημασία η νίκη, ή η βαθμολογική θέση της κάθε ομάδας, αλλά οι μικροί αθλητές να απολαμβάνουν την όλη διαδικασία, τον αγώνα κι από κάθε… δοκιμασία να κερδίζουν κάτι. Το σημαντικότερο στις τόσο μικρές ηλικίες είναι οι μικροί… μπασκετμπολίστες να μάθουν να αγαπούν αρχικά τον αθλητισμό, το ίδιο το μπάσκετ, αλλά και να βάλουν τις σωστές βάσεις για το ευ αγωνίζεσθαι.

Από εκεί και πέρα όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν στην εξέδρα του αθλητικού κέντρου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους… αυριανούς πρωταθλητές, παίκτες που ξεκινούν και κάνουν τα πρώτα τους βήματα, αλλά αθλητές με μεγάλη αγάπη για το μπάσκετ.

Τόσο ο Α.Ο. Ερμούπολης όσο και ο Περιστεριώνας έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι κάνουν πάρα πολύ καλή δουλειά στα τμήματα υποδομής και οι αθλητές τους αποκτούν τις σωστές βάσεις.

 

 

Α.Ο. Ερμούπολης - Τ.Α.Κ. Περιστεριώνας Τήνου 68-36

Περίοδοι: 21-4, 18-11, 18-12, 11-9

Α.Ο.ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ (Μαύρος Α.): Αρακάς Λ.4, Σιγάλας Κ.27(2), Ξαγοράρης Γ.3, Μαρουδιάς Β.3(1), Παπαγεωργίου Μ., Τσικουδής Α.3(1),Ζούμπερης Ε.11, Τρίντζαλης Β., Καλογρίδης Γ.12, Παλαιολόγος Φ.5, Ξαγοράρης Δ., Μαραγκός Σ.

Τ.Α.Κ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ (Βιδάλης Α.): Μαρκουίζος Ι.4, Κορνάρος Ν., Χαρικιόπουλος Μ., Σιταράς Α., Βασιλείου Ν., Πάντζι Γ.7(1), Λούβαρης Γ.4, Τσουλχάι Γ.3(1), Φώσκολος Ι., Χατζίρης Μ.3(1), Χάλαρης Λ.6, Σακελλαρόπουλος Α.9(1).