Η ομάδα της Τήνο πέρασε σχετικά εύκολα από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων επικρατώντας με 13-61 του Άρη Σύρου

Νίκη για τις κορασίδες του Περιστεριώνα

Την ήττα με σκορ 13-61 γνώρισαν οι κορασίδες του Άρη Σύρου από την αντίστοιχη ομάδα του Περιστεριώνα Τήνου, σε παιχνίδι που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο "Δ. Βικέλας" της Σύρου.

Οι αθλήτριες του Παναγιώτη Σκιαδά, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας, δεν μπόρεσαν να είναι ανταγωνιστικές απέναντι στην δυνατή και έμπειρη ομάδα της Τήνου, που πήρε σημαντική διαφορά από την αρχή και έφτασε εύκολα στην επικράτηση.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, η ομάδα της Τήνου μπήκε δυνατά από τη αρχή της αναμέτρησης και κατάφερε να πάρει μία διαφορά 15 πόντων (4-19). Η συνέχεια ήταν ανάλογη καθώς οι φιλοξενούμενες δεν χαλάρωσαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα η διαφορά να είναι αρκετά μεγάλη. Βέβαια σε αυτά τα παιχνίδια το σκορ δεν παίζει καμία απολύτως σημασία, καθώς τα παιδιά θα πρέπει να ευχαριστούνται το παιχνίδι και με την ολοκλήρωση του κάθε αγώνα να νιώθουν ικανοποιημένα από την δική τους προσπάθεια. Σαφώς η ομάδα της Τήνου ήταν πιο έτοιμη, έχει άλλωστε μεγαλύτερη εμπειρία, το σημαντικό σε αυτό ήταν πως μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι φίλαθλοι χειροκρότησαν τις αθλήτριες για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

 

Άρης Σύρου – Περιστεριώνας Τήνου 13-61

Δεκάλεπτα: 4-19, 2-16, 5-18, 2-8

Άρης Σύρου: Βουτσίνου 4, Καβρουλάκη 1, Ρούσσου 2, Ντάφου 3, Δεναξά 1, Καραμολέγκου 2, Μαραγκού

Περιστεριώνας Τήνου: Καλογεράκη 4, Καμπέρι 6, Μαραγκού 2, Λούβαρη 2, Φωσκόλου 19, Βοϊνά 7, Τριανταφύλλου 4, Λούβαρη Α. 4, Πλευρά 13, Κλαυδιανού, Μπινιάκου, Μπρουτζάκη