Η ομάδα της Τήνου επικράτησε εύκολα της Ερμούπολης με 37-78 στο κλειστό του αθλητικού κέντρου

Μία κλάση παραπάνω

Το παιδικό τμήμα του Περιστεριώνα πέρασε σαν… άνεμος από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων επικρατώντας της Ερμούπολης με 37-78.

Οι Τηνιακοί μπήκαν από την αρχή καλά στο παιχνίδι και επέβαλαν τον ρυθμό τους. Οι αθλητές του κ. Βιδάλη με το 1-13 έδειξαν με το… καλημέρα ποιος θα είναι το αφεντικό στο παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά οι Συριανοί αν και προσπάθησαν να αντιδράσουν ώστε να μπουν και πάλι στη διεκδίκηση του ματς δεν τα κατάφεραν, αφού ο Περιστεριώνας είχε τις λύσεις σε όλα τα… προβλήματα. Αγωνιστικά το παιχνίδια παρόλα αυτά ήταν πάρα πολύ ωραίο αφού το επίπεδο και των δύο ομάδων είναι υψηλό. Οι Τηνιακοί αν και είχαν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στο final four, ήρθαν στη Σύρο για να επιβεβαιώσουν την ανωτερότητά τους. Από εδώ και πέρα και η Ερμούπολη πρέπει να θεωρεί πως θα βρίσκεται στην τελική φάση, αφού για να μην πάει θα πρέπει να χάσει με 45 πόντους από την Άνδρο.

Α.Ο. Ερμούπολης (Ανδρέας Μαύρος): Τσικουδής, Σιγάλας, Μανανάς, Μαρουδιάς, Αραμπατζόγλου, Κουντούρης, Ξαγοράρης, Ζουμπέρης, Καλογρίδης, Παλαιολόγος, Νικολακόπουλος, Βραθαλίτης.

ΤΑΚ Περιστεριώνας (Αντώνης Βιδάλης): Βιδάλης, Καμολίνος, Πάντζι, Ανδριώτης, Χάλαρης, Χαρικιόπουλος, Μπον, Σπενταρής, Δεσύπρης, Τσουλάϊ, Μπον Ν., Τζες.