Ο Α.Ο. Ερμούπολης έδωσε το παρών στο τουρνουά της ομάδας της Νάξου

Τα Φανάρια τίμησαν την μνήμη του Γιάννη Συμεώνογλου

Η ομάδα των Φαναριών διοργάνωσαν τουρνουά μπάσκετ στην μνήμη του Γιάννη Συμεώνογλου. Στο τουρνουά μετά κι από πρόσκληση έλαβαν μέρος οι ομάδες U18 των: ΑΠΑΣ τα Φανάρια, ΑΟ Πάρου, ΑΟ Ερμούπολης, Πανναξιακός ΑΟΝ και Αμφιάλης.

Το τουρνουά τίμησαν με την παρουσία τους, τόσο οι τοπικοί φορείς της Νάξου όσο και πλήθος κόσμου. Το κλειστό «Δημήτριος Περιστεράκης» ήταν γεμάτο καθώς και όλοι μαζί θέλησαν να τιμήσουν την μνήμη του Γιάννη Συμεώνογλου.

 

Από εκεί και πέρα η οικογένεια του Γιάννη Συμεώνογλου δεν θα μπορούσε να λείψει  από την εκδήλωση και μετά το τέλος, ο αδελφός του εκλιπόντος Κώστα Συμεώνογλου έστειλε το δικό του ευχαριστώ:

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τη καρδιά μου τον Αθλητικό Σύλλογο ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ την περιφέρεια και τους χορηγούς για την μεγάλη τιμή που μας έκαναν αφιερώνοντας το τουρνουά μπάσκετ u18 στη μνήμη του αδερφού μου! Ο Γιάννης μας πάντα πίστευε ότι ο αθλητισμός και οι αξίες που πρεσβεύει αποτελούν την καλύτερη διέξοδο για τη νεολαία μας! (ευχαριστούμε την Κατερίνα Μιλωνά για τις φωτογραφίες).

 

 

Η ανακοίνωση του ΑΠΑΣ τα Φανάρια

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά U18 που το Δ.Σ. αποφάσισε να αφιερώσει στη μνήμη του Γιάννη Συμεώνογλου. Με αυτόν τον τρόπο, τιμήσαμε την ενασχόληση και την προσφορά του στον αθλητισμό.

Ως σύλλογος καλαθοσφαίρισης ειδικά, νιώσαμε αυτήν την ανάγκη, γιατί υπήρξε ένας από τους πρωτεργάτες του ναξιακού Μπάσκετ, μέσω του πρωταγωνιστικού ρόλου που είχε στον Φιλαθλητικό Νάξου, το πρώτο μπασκετικό σωματείο του νησιού.

Ο Γιάννης ενέπνεε με το πάθος και τη χαρά, που αντιμετώπιζε το παιχνίδι - είτε επρόκειτο για επίσημο αγώνα είτε για φιλικό "μονό" στα ανοιχτά γήπεδα του παλιού Λυκείου και του 2ου Δημοτικού - το ευ αγωνίζεσθαι και την ευγενή άμιλλα.

Τα στοιχεία, δηλαδή, με τα οποία πρέπει να διακατέχεται κάθε αθλητής. Αυτές οι αξίες ευελπιστούμε να συνεχίσουν να μεταλαμπαδεύονται μέσω του ονόματος του Γιάννη και της καθιέρωσης του συγκεκριμένου τουρνουά!

Ευχαριστούμε τις ομάδες (ΑΟ Πάρου, ΑΟ Ερμούπολης, Πανναξιακός ΑΟΝ και Αμφιάλη) για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά αυτό, την περιφέρεια και τον έπαρχο Γιάννη Μαργαρίτη για τη σημαντική συμβολή τους στην πραγματοποίησή του, το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ για την παραχώρηση του γηπέδου, καθώς και τους χορηγούς που το στήριξαν.

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε την οικογένεια του Γιάννη, την Δανάη, τον κ. Μάκη, την κα Κατίνα, τον Γιώργο Συμεώνογλου, τον Κώστα Συμεώνογλου και τον Δημήτρη Συμεώνογλου, που μας έδωσαν το δικαίωμα να αφιερώσουμε το τουρνουά στη μνήμη του.