Το συγκρότημα του κ. Λαζαρίνου επικράτησε με 31-30 της Ερμούπολης

Οι παμπαίδες του Άρη πήραν το ροζ φύλλο αγώνα

  • Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου, 2019 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 14 Νοε. 2019 - 19:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Οι παμπαίδες του Άρη Σύρου επικράτησαν με 31-30 του Άρη στο τοπικό ντέρμπι του νησιού. Συγγενείς και φίλοι έμειναν ικανοποιημένοι από τις προσπάθεια των παιδιών, αλλά και τις ενέργειες – συνεργασίες που έβγαλαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.  Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης οι αθλητές του Λευτέρη Λαζαρίνου μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν στην πρώτη περίοδο να πάρουν μία διαφορά οκτώ πόντων (12-4). Από εκεί και πέρα οι παίκτες του κ. Μαύρου προσπάθησαν να πιέσουν ώστε να μπουν και πάλι στο ματς. Η διαφορά στο τέλος του ημιχρόνου είχε πέσει στους… πέντε 15-10 και με το σκορ αυτό οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν πάνω – κάτω η ίδια, οι τυπικά γηπεδούχοι όποτε πατούσαν… γκάζι αύξαναν τη διαφορά και στη συνέχεια οι αθλητές του κ. Μαύρου μείωναν στο σκορ. Στην τελευταία περίοδο ο Άρης ξέφυγε με 30-21 και όλα έδειχναν πως θα έφτανε σε μία σχετικά εύκολη επικράτηση. Η αντεπίθεση διαρκείας των παικτών του κ. Μαύρου, έφερε την Ερμούπολη μόλις έναν πόντο μακριά και τη μπάλα να είναι στην κατοχή τους. Όμως έχασαν την ευκαιρία στο τέλος κάνοντας λάθος και ο Άρης Σύρου πήρε το ροζ φύλλο αγώνα.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαρουδιάς

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-4, 15-10 (ημίχρονο), 22-18, 31-30.

ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ ΕΑΟ (Λ. Λαζαρίνος): Χρυσαφίδης, Πέτρου, Πλούμπι 15 (2), Φρέρης 2, Ανδρεαδάκης 2, Αρώνης, Κόντος Ν., Ξαγοράρης 1, Κολσούζογλου 5, Καλογερόπουλος 2, Στρογγύλης, Κουτσός 4.

ΑΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ (Ανδ. Μαύρος): Πρίντεζης 4, Δαλέζιος, Σαμψωνίδης 2, Γιαννακόπουλος 2, Ρίτσος, Τσιομπάνης 5, Καραπαναγιωτίδης, Σταχτάς, Κάπελλας 7, Βαμβακούσης, 8, Δριλλάκης 2, Κόκκαλης.