Η ομάδα του Ανδρέα Μαύρου πήρε εύκολα το ροζ φύλλο αγώνα μετά το 52-77 επί του Περιστεριώνα

«Πέρασαν» από την Τήνου οι άνδρες της Ερμούπολης

Η Ερμούπολη επικράτησε με 5-2-77 του Περιστεριώνα στο κλειστό της Τήνου στο πλαίσιο του Ανδρικού πρωταθλήματος και συγκεκριμένα του πρώτου ομίλου. Η ομάδα της Σύρου έκανε το δύο στα δύο και συνεχίζει χωρίς απώλειες το πρωτάθλημα Κυκλάδων. Οι παίκτες του Ανδρέα Μαύρου μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι καθώς δεν έδωσαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους, με το πρώτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με την Ερμούπολη να έχει μία σημαντική διαφορά μετά το… 12-31. Τα πάντα από εκεί και πέρα κύλισαν όπως θα ήθελαν οι Συριανοί καθώς έλεγχαν τον ρυθμό και τους γηπεδούχους να μην μπορούν να βρουν λύσεις τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με τη διαφορά να φτάνει τους είκοσι (20) πόντους 22-42. Η εικόνα του δευτέρου μέρους ήταν η ίδια με του πρώτου, δηλαδή οι φιλοξενούμενοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο και τον Ανδρέα Μαύρο να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές του. Η τελική διαφορά των εικοσιπέντε (25) πόντων δίνουν ένα σημαντικό προβάδισμα στην Ερμούπολης, καθώς ακολουθεί και το παιχνίδι του δευτέρου γύρου, αλλά και στην τελική συγκομιδή.

Από την πλευρά του ο Περιστεριώνας γνώρισε τη δεύτερή του ήττα στο πρωτάθλημα, καθώς είχε χάσει και στην πρεμιέρα από τον Άρη Σύρου.

ΤΑΚ Περιστεριώνας – Α.Ο. Ερμούπολης 52-77

Διαιτητές: Ρούσσος, Οικονόμου.

Δεκάλεπτα: 12-31, 22-42 (ημίχρονο), 36-62, 52-77

ΤΑΚ Περιστεριώνας (Αντ. Βιδάλης): Καμπέρι 13 (3), Μπινιάκου 6, Παγανέλης 3 (1), Τσουλχάι, Σπεντζάρης, Τριανταφύλλου, Σιώτης 7, Κουτσουμπάκος 10, Μαρκουΐζος, Πετρόπουλος 2, Δελατόλας 5 (1), Τζες 6 (1).

ΑΟ Ερμούπολης (Ανδ. Μαύρος): Θεοδωράκης 8, Γατόπουλος 8 (1), Τζώρτζης 8 (1), Γαβιώτης 2, Αληφραγκής Θ., Καραμολέγκος 10 (2), Γούτσικας, Κρητικός 20 (3), Τομαής, Ρούσσος 13 (1), Αληφραγκής Δ. 2, Λεμπέσης 6 (1).