Η ομάδα του κ. Μουστάκα έκανε το επτά στα επτά και συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία στο πρωτάθλημα των παίδων

Νίκη του Α.Ο. Άνδρου επί του Άρη Σύρου για το πρωτάθλημα των παίδων

  • Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου, 2020 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 20 Φεβ. 2020 - 19:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Τα παιδικό τμήμα του Α.Ο. Άνδρου επικράτησε χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες τη νίκη απέναντι στον Άρη Σύρου με 33-56. Η ομάδα της Άνδρου επέστρεψε στη βάσης της έχοντας δύο νίκες στη Σύρο καθώς πριν από το ματς με τον Άρη είχε επικρατήσει και της Ερμούπολης. Η Άνδρος πλέον μετά τις δύο νίκες στη Σύρο διατήρησε το απόλυτο καθώς σε επτά (7) ματς έχει ισάριθμες επιτυχίες. Το ματς στο πρώτο του δεκάλεπτο ήταν ντέρμπι καθώς οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, με τους φιλοξενούμενους να κλείνουν την πρώτη περίοδο με προβάδισμα μόλις τριών πόντων (14-17). Στο δεύτερο δεκάλεπτο το σκηνικό άλλαξε κάπως καθώς οι Ανδριώτες ανέβασαν… στροφές και κατάφεραν να ξεφύγουν στο σκορ με 10 πόντου και να πάνε στα αποδυτήρια με τη διαφορά αυτή. Το σκηνικό δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους  να έχουν επιβάλει τον ρυθμό τους και να ελέγχουν το ματς. Η τρίτη (3η) περίοδο ο Α.Ο. Άνδρου αύξησε τη διαφορά στο +14 και να δείχνει πως θα έπαιρνε χωρίς πρόβλημα το ροζ φύλλο αγώνα. Οι Συριανοί του Λευτέρη Λαζαρίνου στο τέταρτο δεκάλεπτο… κόλλησαν καθώς δεν κατάφεραν να αντιδράσουν κι αυτό φαίνεται από τους μόλις τρεις πόντους που σημείωσαν. Η Άνδρος πήρε τη νίκη με 33-56 και συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία στο πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων.

 

Άρης Σύρου – Α.Ο. Άνδρου 33-56

Δεκάλεπτα: 14-17, 19-29, 30-44, 33-56

Διαιτητές: Μαρουδιάς, Σαμοθράκης

Άρης Σύρου ΕΑΟ (Λ. Λαζαρίνος): Χρυσαφίδης, Κοπανιτσάνος 3, Πλούμπι 24 (3), Νταβελάκης 2, Ανδρεαδάκης, Κουτσός, Κοντός, Γλύκας, Κολσούζογλου, Καλογερόπουλος, Στρογγύλης, Βαρθαλίτης 4.

ΑΟ Άνδρου (Κυρ. Μουστάκας): Μαγουλάς, Μπέλλο 8 (1),Τσορτανίδης 8, Καλογιέρι 9, Ρούσσας 2, Σωτήρος 18 (1), Μανδαράκας 2, Βενέτης, Μπάρδο 3 (1), Μπιστης, Νασόπουλος 2, Πετράκης 4.