Ετοιμάζει μεταγραφή έκπληξη ο Άρης Σύρου

Τα μεγάλα… μπαμ φαίνεται πως άνοιξαν την… όρεξη στους ανθρώπους του Άρη Σύρου, αφού σύμφωνα με πληροφορίες προσπαθούν να κάνουν δικό τους έναν αθλητής που θα κάνει τη διαφορά. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο παίκτης προέρχεται από την Σερβία και μάλιστα έχει παίξει στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας φορώντας την φανέλα του Άρη Θεσσαλονίκης και έχει περάσει από Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία.

Ο παίκτης παίζει ως φόργουορντ και είναι πάρα πολύ καλός σουτέρ. Ο Μάκης Νικολαΐδης γνωρίζει πολύ καλά τον αθλητή και τον οποίο έχει ήδη μιλήσει μαζί. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι ένας αθλητής που όχι μόνο μπορεί να βοηθήσει σε αγωνιστικό επίπεδο την ομάδα της Σύρου, αλλά και να της δώσει την ώθηση που χρειάζεται για να υλοποιήσει τους στόχους της.

Από εκεί και πέρα, οι μεταγραφές δεν θα τελειώσουν με την απόκτηση του Σέρβου Φόργουορντ, αλλά θα υπάρξει μπαράζ ανακοινώσεων με συμφωνίες αθλητών που θα ενταχθούν στον δυναμικό του Άρη Σύρου. Όπως έχουν αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο ο Άρης Σύρου έχει υψηλούς στόχους, καθώς δεν θέλει μόνο το πρωτάθλημα, αλλά και να εξασφαλίσει το εισιτήριο της ανόδου στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Μην ξεχνάμε πως είναι η πρώτη ομάδα από τις Κυκλάδες που κατάφερε να αγωνισθεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και μετά από αρκετά χρόνια θέλει να επιστρέψει σ’ αυτό.

Ο πρόεδρος της ομάδας δίνει τον δικό του αγώνα, ώστε τα πάντα να είναι έτοιμα με την έναρξη της προετοιμασίας και ο Μάκης Νοκολαΐδης να έχει όλα τα… όπλα του από την πρώτη ημέρα.

Ο Άρης Σύρου με τις κινήσεις που έχει κάνει, αλλά και θα κάνει τις επόμενες ημέρες, είναι αναμφίβολα ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στις Κυκλάδες, αλλά και για την άνοδο στα ματς μπαράζ (αν γίνουν) στην συνέχεια.