Οι έφηβοι του Περιστεριώνα επικράτησαν στο κλειστό της Σύρου με 75-56 του Πλοηγού Αντιπάρου

Καλή εμφάνιση κι από τις δύο ομάδες

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα των εφήβων πήρε ο Περιστεριώνας Τήνου, μετά την επικράτησή του με 75-56 του Πλοηγού Αντιπάρου. Το ματς πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Σύρου Ερμούπολης, ώστε να εξυπηρετηθεί η ομάδα της Πάρου.

Τώρα όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης η ομάδα της Τήνου είχε τον έλεγχο από την αρχή του ματς, καθώς διατηρούσε ένα σημαντικό προβάδισμα. Όμως ένα ξέσπασμα στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν κι αυτό που ουσιαστικά χάρισε τη νίκη στον Περιστεριώνα Τήνου. Από την δική του πλευρά ο Πλοηγός Αντιπάρου προσπάθησε να αντισταθεί, ήταν κοντά στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο κατάφερνε να ρίχνει τη διαφορά κάτω από τους δέκα πόντους. Στο τρίτο δεκάλεπτο δεν κατάφεραν οι Παριανοί να ακολουθήσουν σε ρυθμό την ομάδα της Τήνου, με αποτέλεσμα να μείνουν πίσω στο σκορ με 57-38. Το τέταρτο δεκάλεπτο ουσιαστικά είχε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς οι μεν Τηνιακοί διατήρησαν τη διαφορά κοντά στους είκοσι πόντους και οι δε Παριανοί δεν είχαν τις δυνάμεις, όπως φάνηκε, να αντιδράσουν. Το παιχνίδι ήταν σχετικά καλό, με τους αθλητές και των δύο ομάδων να δείχνουν πως βρίσκονται σε καλό δρόμο και σιγά – σιγά και μέσα από τα παιχνίδια θα βρουν και πάλι τα πατήματά τους.  

ΤΑΚ Περιστεριώνα ς- Πλοηγός Αντιπάρου 75-56

Διαιτητές: Μαρουδιάς, Σαμοθράκης.

Δεκάλεπτα: 21-12, 32-24 (ημίχρονο), 57-38, 75-56.

ΤΑΚ Περιστεριώνας (Αντ. Βιδάλης): Χαρικιόπουλος, Χατζίρης, Σακελλαρόπουλος, Περπινιάς, Σπεντζάρης 26 (2), Πάντζι 2, Τσουλχάι 9 (1), Μπον Ν. 6, Μαρκουΐζος 3 (1), Σπανός, Χάλαρης 6, Τζες 23 (5).

Πλοηγός Αντιπάρου (Βασ. Φαρούπος): Φαρούπος Ανδ. 29 (1), Μαρινάτος, Φαρούπος Χρ. 2, Καστάνιας, Καλάργυρος, Βισκούλι 11, Τριαντάφυλλος 12 (1), Σκιαδάς, Χιούσα 2.