ΣΕΔΚΑ Κυκλάδων: Ένα όραμα που έγινε πραγματικότητα

Το δικό τους ευχαριστώ στο νησί της Μυκόνου αλλά και τους διοργανωτές θέλησαν να δώσουν τόσο ο πρόεδρος του ΣΕΔΚΑ Κυκλάδων όσο και η Γενική Γραμματέας. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος, Κωνσταντίνος Μπιστιτζάνος, αλλά και η Γενική Γραμματέας, Ελένη Ξεβγένη, του ΣΕΔΚΑ με ανακοίνωση τους ευχαρίστησαν τους διοργανωτές για την φιλοξενία και την ευκαιρία που έδωσαν στα παιδιά να δουν από κοντά αθλητές που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο μπάσκετ.

Η ανακοίνωση του ΣΕΔΚΑ Κυκλάδων

"Το νησί μας αγάπησε και το αγαπήσαμε και εμείς... όπως είπε και ο γνωστός Δημοσιογράφος κος Βασίλης Σκουντής που παρουσίασε την εκδήλωση...Ήταν ένα υπέροχο μπασκετικό τριήμερο που έδωσε τη χαρά στα παιδιά να γνωρίσουν από κοντά μεγάλους αθλητές και προπονητές.

Το 1ο Mykonos basketball camp το οποίο οραματίστηκε και υλοποίησε η Εντεταλμένη Πολιτισμού Αθλητισμού και Νέας Γενιάς κ Ελένη Κονιζα του Δήμου Μυκόνου στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμαρχο Μυκόνου κο Κωνσταντίνο Κουκά το δημοτικό συμβούλιο και ιδιαίτερα την κα Ελένη Κοντιζα που μας εμπιστεύθηκε κ όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η διοργάνωση.... Ευχαριστούμε και ευχόμαστε τα καλύτερα στη συνέχεια αυτής της προσπάθειας!!!".

Ετικέτες: