Την παραίτησή του από τα Φανάρια έκανε γνωστή ο πρόεδρος της ΕΣΚ Κυκλάδων

Με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΕΣΚ Κυκλάδων, Γιώργος Ονάσογλου, έκανε γνωστή την παραίτησή του από τη διοίκηση του συγκροτήματος από την ορεινή Νάξο. Ο κ. Ονάσογλου με ευγενικό τρόπο ζητά από τη διοίκηση να κάνει δεκτή την παραίτησή του ώστε να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα με το όνομά του, αλλά και μέσα από την ανακοίνωση θέλησε να ενημερωθεί ο κόσμος για την παραίτησή του από τα κοινά του ΑΠΑΣ «ΤΑ Φανάρια».

Η ανακοίνωση του προέδρου της ΕΣΚ Κυκλάδων

"Επειδή το τελευταίο διάστημα στον ευρύτερο μπασκετικό χώρο των Κυκλάδων, έχω γίνει δέκτης ερωτήσεων, παρατηρήσεων, παραινέσεων κλπ, από συνεργάτες στην Ε.Σ.Κ. Κυκλάδων, γονείς παιδιών των ακαδημιών, νεαρούς αθλητές και μεγαλύτερους αθλητές κλπ, σχετικά με το σωματείο του Αθλητικός Σύλλογος ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ , έχω να ανακοινώσω το εξής και ίσως έπρεπε να το έχω κάνει νωρίτερα:

Έχω παραιτηθεί από το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου από πέρυσι το Σεπτέμβριο, στέλνοντας δύο επιστολές (στις οποίες βέβαια δεν πήρα γραπτή απάντηση).

Κατά συνέπεια, δε γνωρίζω το παραμικρό για τη λειτουργία, τις αποφάσεις και οτιδήποτε αφορά το σύλλογο, παρά μόνο μέσα από τα social media και δεν έχω συμμετοχή σε καμία από αυτές τις αποφάσεις.
Παρακαλώ τα μέλη του Δ.Σ να ανακοινώσουν σύντομα την αποδοχή της παραίτησης και επίσημα (έστω και με 10 μήνες καθυστέρηση)".

Αν δε συμβεί αυτό και για να είμαι κατοχυρωμένος, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η παραίτηση μου θα κατατεθεί στο Πρωτοδικείο Νάξου, ώστε να είμαι και τυπικά καλυμμένος από οποιαδήποτε εμπλοκή του ονόματός στη λειτουργία του συλλόγου του Απ.Α.Σ "Τα Φανάρια".