Συνεχίζει στον Άρη Σύρου ο Γιάννης Κρητικός

Ο Άρης Σύρου συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την ενίσχυση του ρόστερ του με αθλητές που κατάγονται από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων. Για ακόμη έναν χρόνο θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τον Άρη ο Γιάννης Κρητικός, οποίος είχε δώσει τα χέρια από πέρσι, όμως λόγω κορωνοϊού δεν κατάφερε να φορέσει τα κιτρινόμαυρα. Για να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών χρειάστηκε να συμφωνήσει και ο Α.Ο. Ερμούπολης, όπου και ανήκει ο παίκτης. Οι δύο διοικήσεις, μετά τις συζητήσεις που προηγήθηκαν, ανανέωσαν την συμφωνία τους και ο Γιάννης Κρητικός παραχωρήθηκε με υποσχετική ενός έτους στου Άρη Σύρου. Ο παίκτης, που κατά τη διάρκεια του χειμώνα θα κατοικεί στην Αθήνα, θα έχει την ευκαιρία να προπονείται με την αποστολή του Άρη που ως γνωστό θα έχει βάση την Αθήνα. Ο Κρητικός είναι παίκτης ο οποίος μπορεί να βοηθήσει την προσπάθεια του Άρη τη νέα αγωνιστική περίοδο τόσο στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων όσο και στη συνέχεια των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Άρη Σύρου

"Η διοίκηση του Άρη Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Γιάννης Κρητικό. Για να καταφέρουμε να ανανεώσουμε την συνεργασία μας με τον αθλητή χρειάστηκε αρχικά να μιλήσουμε με την αντίστοιχη διοίκηση του Α.Ο. Ερμούπολης, όπου κι άνηκε ο παίκτης. Επίσης επιθυμία του αθλητή ήταν να παραμείνει στον Άρη Σύρου, καθώς τη νέα χρονιά θα κατοικεί στην Αθήνα και θα του ήταν πιο εύκολο να αγωνισθεί στον Άρη, όπου το μεγάλο του κομμάτι θα είναι στην πρωτεύουσα της Ελλάδας. Η διοίκηση του Α.Ο. Ερμούπολης συμφώνησε στην ανανέωση της συνεργασίας μας και μας παραχώρησε τον αθλητή για έναν χρόνο με υποσχετική. Ο Άρης Σύρου συνεχίζει την προσπάθειά ενίσχυσης του ρόστερ, αφού θέλει να θωρακίσει το ρόστερ και να δώσει όλα τα απαραίτητα εφόδια στον προπονητή μας Μάκη Νικολαΐδη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Από την πλευρά μας θέλουμε ευχαριστήσουμε τόσο τη διοίκηση του Α.Ο. Ερμούπολης όσο και τον Αθλητή Γιάννη Κρητικό για την ανανέωση της συνεργασίας μας. Να του ευχηθούμε να έχει μία σεζόν με υγεία πάνω από όλα και να εκπληρωθούν όλα όσα θέσει ως στόχους τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ελπίζουμε και ευχόμαστε όλοι μαζί στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσουμε τόσο την κατάκτηση του πρωταθλήματος όσο και την άνοδο στην Γ’ Εθνική".