Στο τουρνουά που διοργανώνει ο Προμηθέας Πατρών παίρνει μέρος ο Α.Ο. Άνδρου

Εμπειρίες και χρήσιμα συμπεράσματα θα βγουν από το τουρνουά

Ισάριθμες ήττες γνώρισαν οι κορασίδες του Α.Ο. Άνδρου στο τουρνουά κορασίδων που διοργανώνει ο Προμηθέας Πατρών. Η ομάδα των Κυκλάδων έχασε τόσο από τον Πιερικό Αρχέλαο (38-47) όσο κι από τον Άρη Θεσσαλονίκης (67-27). Οι περσινές πρωταθλήτριες Κυκλάδων, αν και δεν κατάφεραν να μπουν με το δεξί στο τουρνουά, κρατούν τις εμπειρίες που αποκτούν από κάθε αναμέτρηση. Θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ πως η ομάδα της Άνδρου θα βρει απέναντί της συλλόγους με μεγαλύτερη εμπειρία, αλλά και πιο έτοιμες αγωνιστικά. Το πρωτάθλημα των Κυκλάδων είναι εντελώς διαφορετικό από τα υπόλοιπα της Στερεάς Ελλάδας κι αυτό γιατί στα υπόλοιπα πρωταθλήματα υπάρχουν και παραπάνω ομάδες, αλλά και το βασικότερο είναι ότι διεξάγονται κάθε εβδομάδα παιχνίδια. Οι αθλήτριες του Κυριάκου Μουστάκα παρ' όλα αυτά έδειξαν πάρα πολλά καλά στοιχεία και μάλιστα θα μπορούσαν να είχαν πάει ακόμη καλύτερα, αν στην τελική προσπάθεια ήταν πιο εύστοχες.

Τώρα όσον αφορά στο ματς που άνοιξε την αυλαία των αγώνων, η ομάδα της Κατερίνης μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο με +17 (11-28). Στην επανάληψη, οι Ανδριώτισσες, πιο ψυχωμένες, μείωσαν την διαφορά μέχρι τους -7, ωστόσο δεν είχαν άλλο χρόνο για κάτι παραπάνω.

Στην απογευματινή αναμέτρηση με αντίπαλο τον Άρη, όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ, οι Θεσσαλονικές ήταν ανώτερες σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κι έφτασαν δίκαια στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.

Τέλος, στο τουρνουά λαμβάνουν μέρος: Παναθηναϊκός, Πιερικός Αρχέλαος, Άρης Θεσσαλονίκης, Αστέρας Καβάλας, ΚΑΟ Μελισσίων, ΓΣ Κρόνος, ΓΑΣ Ανδρεογέας, ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΣΠ Προμηθέας, Α.Ο. Άνδρου, Ελευθερία Μοσχάτου, ΑΣΠ Προμηθέας Β’ και Παναθλητικός Συκεών.

ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ

ΑΟ Άνδρου - Πιερικός Αρχέλαος: 38-47

Δεκάλεπτα: 7-16, 11-28 (ημίχρονο), 23-35, 38-47.

ΑΟ ΑΝΔΡΟΥ (Κυρ. Μουστάκας): Φουντά Πολ. 2, Πέτσα 12 (2), Γκουμένη 4, Κουλούρη, Γιαχουντή 6, Νασοπούλου, Χέλμη, Φουντά Αν., Φυρίου, Σπυροπούλου, Λανέ 14, Ζαχαρώδη, Λεμπέση Κων., Λεμπέση Παν.

Άρης Θεσσαλονίκης - ΑΟ Άνδρου: 67-27

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-8, 35-13 (ημίχρονο), 52-20, 67-27.

ΑΟ ΑΝΔΡΟΥ (Κυρ. Μουστάκας): Λεμπέση Παν. 2, Πέτσα 6 (1), Λεμπέση Κων., Κουλούρη 2, Γιαχουντή 2, Νασοπούλου, Χέλμη, Φουντά Πολ. 2, Φύριου, Σπυροπούλου 2, Λανέ 8, Ζαχαρώδη 2, Γκουμένη 1, Φουντά Αν.

Ετικέτες: