Ο Περιστεριώνας νίκησε τον Άρη Σύρου και εξασφάλισε τη συμμετοχή στο final four

Οι παίδες του Περιστεριώνα επικράτησαν με 62-40 του Άρη Σύρου και εξασφάλισαν για έβδομη συνεχή χρονιά τη συμμετοχή τους στην τελική φάση. Οι αθλητές του Αντώνη Βιδάλη ήταν καλύτεροι και πήραν το ροζ φύλλο αγώνα. Από την πλευρά τους οι Συριανοί προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, όμως πλήρωσαν το μουδιασμένο τους ξεκίνημα στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο ματς με πατημένο το γκάζι και κατάφεραν να πάρουν μία διαφορά έντεκα πόντων στο τέλος της πρώτη περιόδου (20-9). Από εκεί και πέρα οι Συριανοί κυνηγούσαν στο σκορ, προσπάθησαν να μειώσουν, ώστε να μπουν και πάλι στο παιχνίδι. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τη διαφορά να είναι στους οκτώ πόντους (35-27). Η διαφορά στο τρίτο δεκάλεπτο ανέβηκε στους 14 (45-31) και κάπου εκεί ουσιαστικά κλείδωσε η νίκη για τους γηπεδούχους. Το τέταρτο δεκάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού οι γηπεδούχοι έλεγχαν τον ρυθμό κι έφτασαν σε μία σχετικά εύκολη νίκη.  

ΤΑΚ Περιστεριώνας – Άρης Σύρου 62-40

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-9, 35-27 (ημίχρονο), 45-31, 62-40

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Οικονόμου, Τσικούρας.

ΤΑΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ (Αντ. Βιδάλης): Γιαννίτσης, Κλαυδιανός 4, Ψάρρος 2, Δεσύπρης 7 (1), Μαχμούτι 2, Παπευθυμίου, Παρασκευάς, Δελατόλας 8, Μαρκουΐζος 8, Βλαστός 17 (1), Πολυκανδρίτης, Νικόπουλος 14.

ΕΑΟ ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ (Λ. Λαζαρίνος): Ρετζεπάι, Κορωναίος, Πλούμπι 20 (1), Χρυσαφίδης 16 (2), Ανδρεαδάκης, Γεωργίου, Πέτρου 2, Ροσσολάτος 2, Κουτσός, Καλογερόπουλος, Ρέντι.