Οι παμπαίδες του Περιστεριώνα επικράτησαν με 37-22 του Άρη Σύρου

Μία ακόμη νίκη πρόσθεσαν στον ενεργητικό τους οι παμπαίδες του ΤΑΚ Περιστεριώνα, καθώς επικράτησαν του Άρη Σύρου με 37-22. Οι γηπεδούχου, που ήταν καλύτεροι κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, επικράτησαν δίκαια και πήραν το ροζ φύλλο αγώνα.

Οι αθλητές του Λευτέρη Λαζαρίνου από την πλευρά τους προσπάθησαν να παραμείνουν κοντά στο παιχνίδι, όμως το κακό δεύτερο δεκάλεπτο από πλευράς Άρη ήταν αρκετό για να πάρουν διαφορά ασφαλείας οι γηπεδούχοι. Το πρώτο ημίχρονο βρήκε και τις δύο ομάδες κοντά στο σκορ, καθώς τόσο ο Περιστεριώνας όσο και ο Άρης έπαιξαν καλή άμυνα και με δυσκολία έφταναν στο αντίπαλο καλάθι. Ο Περιστεριώνας, που είχε περισσότερες επιθετικές λύσεις, κατάφερε να κλείσει το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενος στο σκορ με 10-6. Στη δεύτερη περίοδο οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την αστοχία των παικτών του Άρη και ανέβασαν τη διαφορά στο +11 (18-7). Το επιμέρους σκορ στη δεύτερη περίοδο ήταν 8-1 για τον Περιστεριώνα. Από εκεί και πέρα με την ψυχολογία στα ύψη οι αθλητές του Αντώνη Βιδάλη διατήρησαν την διαφορά πάνω από τους δέκα πόντους και στο τέλος της τρίτης περιόδου το σκορ ήταν 29-15. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι στην τελευταία περίοδο ήταν να μειώσουν σε 37-22. Ο Άρης Σύρου, παρά την ήττα του, έδειξε πολλά καλά στοιχεία απέναντι σε μία πιο έτοιμη αγωνιστικά ομάδα.

ΤΑΚ Περιστεριώνας – Άρης Σύρου 37-22

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωσ. Καραμπατζάκης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 10-6, 18-7 (ημίχρονο), 29-15, 37-22.

ΤΑΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ (Αντ. Βιδάλης): Κλαυδιανός 10, Αναγνωστόπουλος 4, Συρίγος, Βλαστός, Χαρικιόπουλος 2, Τσιντζιλίδας 2, Μαχμούτι 2, Φώσκολος Μαρκ., Κορνάρος 2, Φώσκολος Ιωσ., Πολυκανδρίτης 8 (1), Παπαευθυμίου 7 (1).

ΕΑΟ ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ (Λ. Λαζαρίνος): Βοσσινάκης, Κορωναίος 7 (1), Μαυροκέφαλος, Χρυσαφίδης, Ρέινι, Γεωργίου 2, Αρώνης 13 (1), Ζολώτας, Ρετζεπάι, Ροσσολάτος.