Πρεμιέρα για ΑΠΑΣ Τα Φανάρια και Α.Ο. Μυκόνου

Οι ομάδες μπάσκετ από τον νομό των Κυκλάδων που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής ξεκινούν με εντός έδρας αγώνα. Συγκεκριμένα ο ΑΠΑΣ Νάξου Τα Φανάρια θα υποδεχθεί την Κυριακή στις 13:30 το μεσημέρι στον Εθνικό. Ένα παιχνίδι αρκετά δυνατό και δύσκολο, καθώς τόσο η ομάδα της ορεινής Νάξου όσο και Εθνικός θέλουν τη νίκη στην πρεμιέρα. Ακόμη ο Α.Ο. Μυκόνου θα φιλοξενήσει τον Νέο Ληξουρίου, με τους πρωταθλητές της Γ΄ Εθνικής να θέλουν να μπουν με το δεξί στη Β΄ Εθνική.

Ο ΑΠΑΣ Νάξου Τα Φανάρια, αλλά και ο νεοφώτιστος Α.Ο. Μυκόνου έχουν υψηλές βλέψεις και θέλουν να πραγματοποιήσουν μία καλή χρονιά. Και για τις δύο ομάδες των Κυκλάδων αρχικός στόχος είναι η αποφυγή του υποβιβασμού και στη συνέχεια να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται.

Να θυμίσουμε πως ο Α.Ο. Μυκόνου αναδείχθηκε πρωταθλητής στον όμιλο του στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Μάλιστα οι Μυκονιάτες έκαναν ένα μοναδικό σερί, αφού πήραν τον τίτλο αήττητοι.

Επίσης, πολύ καλή πορεία είχε και ο ΑΠΑΣ Νάξου Τα Φανάρια στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, με το συγκρότημα της ομάδας της Νάξου να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

1η Αγωνιστική – 08/10/22

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ – ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ
ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ – ΑΟ ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ ΠΑΤ
ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ – ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ
ΑΠΑΣ ΝΑΞΟΥ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ
ΑΟ ΑΧΑΓΙΑ 82 – ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ
ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ – ΝΕΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ