Με τον πρωταθλητή της ΤΕ Σάμου η πρεμιέρα για τον Μαρπησσαϊκό

Με τον πρωταθλητή της ΤΕ Σάμου θα αρχίσουν οι αγώνες των γυναικών του Μαρπησσαϊκού. Η ομάδα της Πάρου σύμφωνα με την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Ιουνίου, θα παίξει στην πρεμιέρα των αγώνων με την πρωταθλήτρια ομάδα της Σάμου. Δύο ομάδες αυτή τη στιγμή διεκδικούν το πρωτάθλημα, καθώς Άθλεων Σάμου και ο Ίκαρος Ικαρίας παίζουν στον τελικό και το σκορ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις είναι 1-0.

Την δεύτερη αγωνιστική η ομάδα του Βαγγέλη Μουρογιάννη θα βρεθεί απέναντι στην πρωταθλήτρια ομάδα των Δωδεκανήσων. Ο Διαγόρας Ρόδου επικράτησε στον τελικό του Ιπποκράτη Κω με 44-42 και κατέκτησε τον τίτλο Δωδεκανήσου. Την 3η αγωνιστική ο Μαρπησσαϊκός θα παίξει με τον ΒΑΟΛ  Χίου. Την 4η αγωνιστική η ομάδα της Πάρου θα αναμετρηθεί με τον πρωταθλητή της ΤΕ Λέσβου Αιολικό Μυτιλήνης. Ο Αιολικός επικράτησε πριν από μερικά εικοσιτετράωρα την Ολυμπιάδα Μηθύμνας και με 3-1 επιμέρους σκορ στέφθηκε πρωταθλήτρια Λέσβου.

Τέλος, το… ταξίδι στα παιχνίδια μπαράζ για τον Μαρπησσαϊκό ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση κόντρα στην πρωταθλήτρια ομάδα της Κρήτης. Ο Ηρόδοτος κέρδισε στον τελικό τον ΟΑ Χανίων με 54-43 και στέφθηκε πρωταθλητής Κρήτης.

Η κλήρωση των αγώνων μπαράζ ανόδου έχει ως εξής:

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - ΤΕΤΑΡΤΗ(28/06):

Ηρόδοτος- Αίολος Μυτιλήνης
Μαρπησσαϊκός- Πρωταθλητής Σάμου
ΒΑΟΛ Χίου- ΓΣ Διαγόρας

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - ΠΕΜΠΤΗ(29/06):

ΓΣ Διαγόρας- Μαρπησσαϊκός
Πρωταθλητής Σάμου- Ηρόδοτος
Αίολος Μυτιλήνης- ΒΑΟΛ Χίου

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(30/06):

Ηρόδοτος- ΓΣ Διαγόρας
Μαρπησσαϊκός- ΒΑΟΛ Χίου
Αίολος Μυτιλήνης- Πρωταθλητής Σάμου

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - ΣΑΒΒΑΤΟ(01/07):

Μαρπησσαϊκός- Αίολος Μυτιλήνης
ΒΑΟΛ Χίου- Ηρόδοτος
ΓΣ Διαγόρας- Πρωταθλητής Σάμου

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - ΚΥΡΙΑΚΗ(02/07):

Ηρόδοτος- Μαρπησσαϊκός
Πρωταθλητής Σάμου- ΒΑΟΛ Χίου
Αίολος Μυτιλήνης- ΓΣ Διαγόρας