Η Μύκονος έκανε την έκπληξη και συμφώνησε με τον Jakub Mariusz Wojciechowski

  • Δευτέρα, 28 Αυγούστου, 2023 - 06:08
  • /   Eνημέρωση: 28 Αυγ. 2023 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Στη μεγαλύτερη έως τώρα μεταγραφή του προχώρησε ο Α.Ο. Μυκόνου, με την διοίκηση του συλλόγου να συμφωνεί με τον Jakub Mariusz Wojciechowski. Ο Πολωνός αθλητής έχει τεράστια εμπειρία, αφού έχει αγωνισθεί στο υψηλότερο επίπεδο, έχοντας φορέσει τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο και συμμετέχοντας στην Euroleague.
Μάλιστα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Μυκόνου έχει φορέσει τα χρώματα των Benneton Treviso, Brescia και Cantu. Το συγκρότημα των Κυκλάδων που θα παίξει στη δεύτερη σε δυναμική κατηγορία θέλει να δημιουργήσει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο θα κοιτά στα μάτια όλα τα σωματεία.  

Η σχετική ανακοίνωση.

 

Η διοίκηση του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ, με στόχο την δημιουργία μιας εξαιρετικά ανταγωνιστικής ομάδας (οπως καθε χρονο )
στην πρώτη μας -ιστορική - χρονιά στην φετινή ανώτερη κατηγορία της Elite League και την άξια αντιπροσώπευση του νησιού σε όλη την χώρα, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επομένη προσθήκη της, τον 33χρονο διεθνή Πολωνό -και με Ιταλική υπηκοότητα-
στην θέση PF/C ύψους 2.13, Jakub Mariusz Wojciechowski.

Ο Jakub έρχεται στην ομάδα μας μετά από μια δεκαετία+ που πρωταγωνιστεί στο ευρωπαϊκό επίπεδο συμμετέχοντας με εξαιρετικά νούμερα στα πρωταθλήματα Α1 και Α2 Ιταλίας, Πολωνίας και Ρουμανίας για συναπτά έτη και σε ομάδες βεληνεκούς όπως:
Benneton Treviso
Brescia
Cantu
PMS Torino
Vanoli Cremona
Orlandina
Legia Warsow
Dinamo Bucharest
Με συνεχόμενες συμμετοχές στα εγχώρια πρωταθλήματα και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του EuroCup και του Basketball Champions League, ενώ στα ιδιαιτέρως αξιοσημείωτα είναι πως την χρονιά 2021-22 μεταγράφηκε στην ομάδα της Euroleague του Ιταλικού μεγαθήριου “Armani” Milano του Έτορε Μεσίνα όπου είχε 22 συμμετοχές.
Διεθνής το 2012/13 με την Εθνική ομάδα της χώρας του και μέλος όλων των μικρών Εθνικών, με την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο Ευρωπαϊκό Πρωταθλημα U18 το 2008.
Witamy Jakub!
Προχωράμε.

Ετικέτες: