Τα χρώματα του Αίολου Αγυιάς θα φορά τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Κυριάκος Κολσούζογλου

  • Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου, 2023 - 06:20
  • /   Eνημέρωση: 13 Οκτ. 2023 - 17:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Παίκτης του Αίολου Αγυιάς θα είναι για την αγωνιστική περίοδο 2023-24, ο Κυριάκος Κολσούζογλου.

Ο Συριανός πάουερ φόργουορντ, αρχικά είχε συμφωνήσει με την Αναγέννηση Καρδίτσας, όμως λόγω οικονομικών προβλημάτων και την απόφασή της να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της National League 1, αποχώρησε.

Ο 20χρονος πρώην αθλητής του Άρη Σύρου θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο και χρόνο με τον χρόνο να γίνεται όλο και καλύτερος. Να σημειώσουμε εδώ πως ο παίκτης ξεκίνησε από την ακαδημία του Άρη Σύρου και στη συνέχεια μετακόμισε για τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα πέρασε στον ιστορικό Πανιώνιο όπου και με τους «πάνθηρες» κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής όσο και το Unisef Trophy.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αίολου Αγυιάς

“Ο Α.Ο. Αίολος Αγυιάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Κυριάκου Κολσούζογλου στην ομάδα μας! Ο νεαρός αθλητής έρχεται για να θωρακίσει την ρακέτα της ομάδας μας και να ενισχύσει την προσπάθεια του Αίολου Αγυιάς τη σεζόν 2023-24!

Ο Κυριάκος Κολσούζογλου είναι γεννημένος το 2003, έχει ύψος 2,04, και αγωνίζεται ως Center και Power Forward. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα του Πανιωνίου και μάλιστα κατέκτησε μαζί του τόσο το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής όσο και το Unicef Trophy.

Καλοσωρίζουμε τον Κυριάκο Κολσούζογλου στην οικογένεια του Α.Ο. Αίολου Αγυιάς και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο!“.