Η Ελπίδα Πεταλούδων στον δρόμο του Άρη Σύρου στα μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική κατηγορία

Συμπληρώνεται το… πάζλ

Ένας ακόμη αντίπαλος του Άρη Σύρου έγινε γνωστός στο πλαίσιο των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Η ομάδα της Σύρου θα παίξει στην Αθήνα από της 19 έως και της 23 Ιουνίου, για την άνοδο στην Εθνική κατηγορία.

Ο Άρης Σύρου θα αγωνιστεί στον όμιλο με τους πρωταθλητές Δωδεκανήσου, Λέσβου, Χίου και Σάμου.

Στα Δωδεκάνησα η Ελπίδα Πεταλούδων αναδείχθηκε πρωταθλήτρια για πρώτη φορά στην ιστορία της και θα παίξει στα μπαράζ ανόδου. Οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου έπαιξαν στον… τελικό με τον Διαγόρα, όπου και επικράτησαν με 75-70.

Από εκεί και πέρα, αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες να ξεκαθαρίσει το τοπίο και με τους άλλους πρωταθλητές, καθώς είναι σε πλήρη εξέλιξη τα τοπικά πρωταθλήματα. Στη Χίο έχουν αρχίσει οι τελικοί, όπως το ίδιο συμβαίνει και στη Μυτιλήνη. Στη Σάμο θα παίξουν στον τελικό η Αναγέννηση με την Α.Ε. Καρλοβάσου. Ο νικητής θα πάρει το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου, αλλά και θα κατακτήσει το πρωτάθλημα Λέσβου. 

 

Ελπίδα Πεταλούδων – Γ.Σ. Διαγόρας 75-70

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αγγελής- Ασλανίδης- Ροδίτης

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-15, 43-27 (ημίχρονο), 52-47, 75-70

ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ (Μπίλιας): Καράβας, Βασιλαράκης, Γυφτάκης, Καταβαίνης 7, Σταύρου 8(2), Κανύχης 8Ι, Χρύσης 23(1), Φράγκος, Μανωλόπουλος 29(3).

ΓΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Λιβιεράτος): Μητσού 11, Καρατζόγλου 6, Κουρμαδιάς 18(6), Χειμωνέττος 6, Βογιατζής 26(3), Ποδιώτης 1, Μουστάκας, Λιβησιανός 2.

ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ

ΕΣΚ ΚΥΚΛΑΔΩΝ: Άρης Σύρου

ΤΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Ελπίδα Πεταλούδων

ΤΕ ΛΕΣΒΟΥ: Ο Αρισβαίος Καλλονής προηγείται με 2-0 νίκες του Παλλεσβιακού (στις τέσσερις νίκες ο τίτλος).

ΤΕ ΧΙΟΥ: Ο ΦΟ Βροντάδου προηγείται με 2-1 νίκες του ΒΑΟΛ Χίου (στις τέσσερις νίκες ο τίτλος).

ΤΕ ΣΑΜΟΥ: Αναγέννηση Σάμου - Α.Ε. Καρλοβάσου (στους τελικούς).

Ετικέτες: