Μέχρι την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου θα γίνονται εγγραφές για τον αγώνα δρόμου στην Ποσειδωνία

Στις 8 Οκτωβρίου το… Dellagrazia Run

  • Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου, 2017 - 06:12
  • /   Eνημέρωση: 7 Σεπ. 2017 - 16:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης, η Τοπική Κοινότητα Ποσειδωνίας και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος - Δρομείς Σύρου, συνδιοργανώνουν αγώνες δρόμου 2,5 χλμ, 5 χλμ ανδρών / γυναικών και παράλληλους αγώνες παιδιών 100μ. (για παιδιά προσχολικής αγωγής), 200μ.(για παιδιά Α' και Β' Δημοτικού), 400 μ. (για παιδιά Γ' και Δ' Δημοτικού) και 600 μ. (για παιδιά Ε' και ΣΤ' Δημοτικού) το μεσημέρι της Κυριακής 8 Οκτωβρίου 2017, στην Ποσειδώνια Σύρου. Εκκίνηση και τερματισμός οι αγώνες θα έχουν την Έπαυλη Τσιροπινά.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν επί δημοσίας οδού, η οποία είναι εξ΄ ολοκλήρου ασφαλτοστρωμένη και φυλασσόμενη. Κατά την διάρκεια των αγώνων θα διακοπεί πλήρως η διέλευση οχημάτων κατά μήκος του δρόμου που θα διεξαχθούν οι παιδικοί αγώνες, από την Έπαυλη Τσιροπινά μέχρι και το Δημοτικό Σχολείο Ποσειδωνίας.

 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν

Α) Οι αγώνες ανδρών/γυναικών είναι ανοιχτοί λαϊκοί αγώνες επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από 18 ετών και άνω. Οι ανήλικοι, που επιθυμούν να λάβουν μέρος στους αγώνες ανδρών/γυναικών, θα πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση συγκατάθεσης του γονέα ή του κηδόμενα τους.
Β) Η συμμετοχή παιδιών στους αγώνες δρόμου για παιδιά 100, 200, 400 και 600 μέτρων είναι δυνατή αφού προσκομίσουν στην γραμματεία των αγώνων, κατά την παραλαβή των αριθμών συμμετοχής, υπεύθυνη δήλωση γονέα ή κηδεμόνα η οποία θα επιτρέπει την συμμετοχή.

Υπόδειγμα βεβαίωσης συγκατάθεσης και υπεύθυνη δήλωση θα  μπορείτε να το βρείτε στην ηλεκτρονική σελίδα της διοργάνωσης. Επίσης το Υπόδειγμα βεβαίωσης συγκατάθεσης και υπεύθυνη δήλωση θα διατίθεται και την προηγούμενη ημέρα των αγώνων από την γραμματεία.

 

Διακρίσεις – Έπαθλα

Νικητές ανακηρύσσονται οι τρεις (3) πρώτοι αθλητές και αθλήτριες, (ξεχωριστά άνδρες και γυναίκες) σε κάθε αγώνισμα.

- Στους 3 πρώτους νικητές/τριες, για κάθε αγώνισμα ανδρών/γυναικών, θα απονεμηθεί χειροποίητο αναμνηστικό συμμετοχής. Δεν θα υπάρξουν ηλικιακές κατηγορίες.
- Σε όλους τους αθλητές/τριες που θα τερματίσουν στους αγώνες ανδρών/γυναικών, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο του αγώνα.

Εγγραφές
Οι Εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά, με την συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης και όσοι θέλουν να λάβουν μέρος μπορούν να δηλώσουν έως και την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017. Δυνατότητα μεμονωμένων εγγραφών, στην περίπτωση που δεν έχει συμπληρωθεί ο αριθμός των 500 συμμετεχόντων, θα υπάρχει και την ημέρα του αγώνα, μέχρι και μία (1) ώρα πριν από την εκκίνηση, στην γραμματεία των αγώνων που θα βρίσκεται στην Έπαυλη Τσιροπινά. Όριο εγγραφών για όλα τα αθλήματα συνολικά είναι οι 500 αθλητές.

Κόστος συμμετοχής

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής σε κανέναν από τους προαναφερόμενους αγώνες. Προαιρετικά μόνο θα δίνεται το ποσό των 3 ευρώ για το αναμνηστικό μπλουζάκι της διοργάνωσης από όσους επιθυμούν να το αποκτήσουν.

Επίσης είναι σημαντικό όσοι αποφασίσουν να δηλώσουν συμμετοχή, αντί για χρήματα οι διοργανωτές έχουν αποφασίσει να συγκεντρώσουν τρόφιμα ώστε αυτά να δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Σύρου.

Ιατρική κάλυψη

Στο χώρο των αγώνων θα υπάρχει τουλάχιστον ένα εξειδικευμένο άτομο στην παροχή πρώτων βοηθειών.

Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ό,τι συμβεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέμα υγείας που θα οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

Συστήνεται στους συμμετέχοντες/ουσες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή/ τρια, αφού όλοι οι συμμετέχοντες/σες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους.

 

Απονομές
Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν στις 12:15 στον χώρο εκκίνησης – τερματισμού.

 

Παραλαβή αριθμών

Η παραλαβή των αριθμών θα γίνεται την ίδια ημέρα του αγώνα, από τις 8:30 στη γραμματεία της διοργάνωσης, στην Έπαυλη Τσιροπινά. Για τους ανήλικους δρομείς θα πρέπει να κατατεθεί από τον κηδεμόνα τους υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής προκειμένου να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους.
Οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται στην αφετηρία τουλάχιστον 15 λεπτά πριν από την έναρξη των αγώνων τους.

Τέλος για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε απογευματινές ώρες στα εξής τηλέφωνα 6939242433 (Μανώλης Αργυρός)  και 6937321657 (Λουΐζα Βαρθαλίτου).

 

 

Οι αγώνες ανδρών/γυναικών θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: Dellagrazia Run
ΑΠΟΣΤΑΣΗ : 2,5 χλμ / 5 χλμ
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Ποσειδωνία Σύρου
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2017
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ : 10:30
ΕΚΚΙΝΗΣΗ και ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Έπαυλη Τσιροπινά
ΔΙΑΔΡΟΜΗ : Οι αγώνες θα διεξαχθούν επί δημοσίας οδού μερικώς φυλασσόμενη με ρύθμιση της κυκλοφορίας οχημάτων και εθελοντές σε σημεία διασταυρώσεων
ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ : 60 λεπτά

Παράλληλα με τους αγώνες ανδρών/γυναικών, θα διεξαχθούν και οι παρακάτω αγώνες δρόμου για παιδιά:

Αγώνας Δρόμου για παιδιά 100, 200, 400 και 600 μέτρων

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Ποσειδωνία Σύρου
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2017

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

100 μέτρα, για παιδιά προσχολικής : 12:00

200 μέτρα, για παιδιά Α' και Β' Δημοτικού : 11:50

400 μέτρα, για παιδιά Γ' και Δ' Δημοτικού : 11:40

600 μέτρα, για παιδιά Ε' και ΣΤ' Δημοτικού : 11:30

Ετικέτες: