Πολύ καλή η παρουσία των αθλητών του Α.Ο. Μυκόνου

  • Παρασκευή, 29 Ιουνίου, 2018 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 29 Ιουν. 2018 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Αξιοπρεπέστατη εμφάνιση με ατομικά ρεκόρ πραγματοποίησαν οι δύο ταλαντούχοι αθλητές του Α.Ο. Μυκόνου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων.

Ο Βλαντιμίρ Ναουμένκο κατέκτησε την 6η θέση στη σφαιροβολία με ατομικό ρεκόρ (15.32) και έχασε την 5η θέση για έναν μόνο πόντο. Ο ίδιος πήρε μέρος την επόμενη μέρα και στη δισκοβολία.

Για ένα μόνο πόντο και ο Χρήστος Ντούλας έχασε την 5η θέση στο τριπλούν και τελικά κατέκτησε την 7η με 13.74 και νέο, μεγάλο ατομικό ρεκόρ. 

Στους ίδιους αγώνες πήραν μέρος ο Μιχάλης Καραγιάννης στα 400μ (54.49), ο Μάνος Κωνσταντάρας (54.98) και η μοναδική εκπρόσωπος στις κορασίδες, η Σοφιλένα Πελτετζή στα 100μ (13.42).

 

 

Στην Ταραγόνα της Ισπανίας δύο αθλητές του Α.Ο. Μυκόνου

 

Στην Ταραγόνα της Ισπανίας με σκοπό τη συμμετοχή τους στους Μεσογειακούς αγώνες βρίσκονται από την Τετάρτη οι δύο αθλητές του Α.Ο. Μυκόνου, ο Χρήστος Καλλίας και η Ελευθερία Πετρουλάκη. Ο ι δύο αθλητές του Κυκλαδίτικου Συλλόγου θα πάρουν μέρος το Σάββατο το πρωί στον ημιμαραθώνιο με στόχο ένα νέο ατομικό ρεκόρ στην απόσταση και γιατί όχι κι ένα μετάλλιο.

Από την πλευρά της η διοίκηση του Α.Ο. Μυκόνου με ανακοίνωσή της θέλει να ευχηθεί καλή επιτυχία στους αθλητές της.