Syros Masters Water Polo «Δημήτρης Ζορμπάνος» στο “Νησάκι”

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου με συνδιοργανωτές, το Σύλλογο Παλαιμάχων Υδατοσφαίρισης και Κολύμβησης «τα Δελφίνια», το Δήμο Σύρου Ερμούπολης και τη στήριξη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σύρου, διοργανώνει  Αγώνα Υδατοσφαίρισης στη θαλάσσια περιοχή «Νησάκι», στη μνήμη του μακροβιότερου Προέδρου του ΝΟΣ, Δημήτρη Ζορμπάνου.

H εκδήλωση είναι εμπνευσμένη από τους αγώνες «Remember» του δραστηριοποιούμενου Συλλόγου Παλαιμάχων και την περσινή διοργάνωση «Νησάκι sea water polo».

Στους αγώνες - μεταξύ άλλων - θα συμμετάσχει ο Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης και του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, ο οποίος στο παρελθόν διετέλεσε αθλητής της ομάδας Υδατοσφαίρισης του ΝΟΣ την περίοδο 2003-04 καθώς επίσης και οι Σταμάτης Χέλμης και Βασίλης Κεφαλάς, νυν προπονητές  τμημάτων του Πανιωνίου, οι οποίοι επίσης έχουν αγωνιστεί με το σκουφάκι του ΝΟΣ.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Ηλίας Δαμιανάκης, διεθνής διαιτητής Υδατοσφαίρισης.

Το Σάββατο 4 Αυγούστου 2018 η εκδήλωση ξεκινά στις 18.30μμ με μικτό αγώνα παλαιμάχων και αθλητών του ΝΟΣ.

Στο τέλος της βραδιάς θα τιμηθούν για την προσφορά τους στο Σύλλογο και το άθλημα της Υδατοσφαίρισης οι προσκεκλημένοι μας καθώς και η οικογένεια του αποβιώσαντα τέως Προέδρου του Ν.Ο. Σύρου Δημητρίου Ζορμπάνου.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης θα αναρτηθεί στο προσεχές διάστημα.