Χρυσό ο Μπομπότας στην κατηγορία «Europe»

  • Παρασκευή, 3 Αυγούστου, 2018 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 3 Αυγ. 2018 - 16:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Με πολλές εμπειρίες αλλά και διακρίσεις επέστρεψε στη βάση του ο αθλητής του Ν.Ο. Αντιπάρου. Ο Χρήστος Μπομπότας πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση κατάφερε να ανέβει στην πρώτη θέση του βάθρου και να πάρει το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα «Europe», που πραγματοποιήθηκε στους Αγίους Αποστόλους Αττικής   

 

Η ανακοίνωση του Ν.Ο. Αντιπάρου

«Ο αθλητής μας Μπομπότας Χρήστος κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Europe». 

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας διεξήχθη στους Αγίους Αποστόλους  Αττικής.

Μετά από εννέα  ιστιοδρομίες  ο αθλητής μας κατέκτησε την πρώτη θέση με διαφορά από τους υπολοίπους .

Είναι μια μεγάλη διάκριση για το νησί μας που δείχνει την σοβαρή και ποιοτική δουλειά που γίνεται στον Ναυτικό Όμιλο  από το Διοικητικό Συμβούλιο και τον προπονητή κ. Μαρκέλλο Βλασσόπουλο.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους όσους βοήθησαν τον αθλητή μας στην δύσκολη αυτή αποστολή».

 

Πολύ καλή παρουσία του Ν.Ο. Πάρου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα “Europe

 

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγορίας Europe για αυτή τη χρονιά διεξήχθη στους Αγίους Αποστόλους στην περιοχή του Ευβοϊκού.

Η αποστολή του Ν.Ο. Πάρου αναχώρησε από την Πάρο με δυο αθλητές, την Πολίνα Μαλατέστα και τον Ανδρέα Μυτιληναίο και συνοδό τον προπονητή Παναγιώτη Ταγαρόπουλο.

Διεξήχθησαν συνολικά 9 ιστιοδρομίες και πήραν μέρος 22 αθλητές.

Ο ΝΟΠ είχε ακόμη μια μεγάλη επιτυχία. Η Πολίνα Μαλατέστα κατέκτησε την 3η θέση στις κατηγορίες Γυναικών και Νεανίδων. Στους αγώνες συμμετείχε και ο Ανδρέας Μυτιληναίος ο οποίος κατέκτησε την 9η θέση στην κατηγορία Ανδρών.

Η διοίκηση του Ν.Ο. Πάρου με ανακοίνωσή της θέλει να συγχαρεί τους αθλητές και τον προπονητή για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Επίσης ο όμιλος της Πάρου ευχαριστεί τον Ναυτικό Όμιλο Αγίων Αποστολών τόσο για την άψογη διοργάνωση των αγώνων στη θάλασσα όσο και για την αρίστη φιλοξενία της ομάδας στην στεριά.

Τέλος οι Παριανοί ευχαρίστησαν για μία ακόμη φορά την Blue Star Ferries και την Super Ferry για τις εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.