Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκμάθησης Καγιάκ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκμάθησης καγιάκ των αθλητών του Ν.Ο. Σύρου. Εκπαιδευτής ήταν οΤάσος Βουγίδης, Ταμίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κάνοε Καγιάκ και Έφορος του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. 

Κατά την παραμονή του στη Σύρο ενημερώθηκε και επισκέφτηκε περιοχές του νησιού μας, οι οποίες διαθέτουν θαλάσσιο στίβο – Ερμούπολη, Αζόλιμνο, Βάρη, Μέγα Γιαλό, Ποσειδωνία, Φοίνικα, Γαλησσά και Κίνι – για να προκρίνει η Ε.Ο.Κ-Κ. (μέχρι τέλος Οκτώβρη 2018)    ποιες είναι οι πλέον κατάλληλες για μεγάλες διοργανώσεις όπως Κύπελλο Αιγαίου, Πανελλήνιο Κύπελλο,  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και ποιες είναι κατάλληλες για Διεθνείς Διοργανώσεις.

Ο κ. Βουγίδης μας είπε ότι είναι αισιόδοξος για την ανάπτυξη του Ναυταθλητισμού στο καγιάκ και το sup στη Σύρο αφού βρήκε ικανοποιητικές τοποθεσίες οι οποίες έχουν τις προϋποθέσεις με μικρές παρεμβάσεις να αναλάβουν τέτοιους αγώνες.

Η διοίκηση του Ν.Ο. Σύρου με επιστολής της ευχαριστεί τον κ. Βουγίδη για τις τεχνικές γνώσεις που μετέφερε και την στήριξη του προς το νησί, σχετικά με την ανάληψη από τον Ν.Ο. Σύρου διοργάνωσης αγώνων Κάνοε Καγιάκ και SUP.